Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sıradan Sözler kısa

Sıradan Sözler kısa
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
2019 Banal Sözler kısa Bayağı Sözler facebook 2019 Basmakalıp Sözler kısa Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda siz sevgili üyelerimizle ve bizden basmakalıp sözler isteyen misafirlerimiz ile yılın en hoş kısa basmakalıp sözlerini paylaşıyoruz 1549104087 1549104087 2019siradansozlerkisa5c5db3d8fagif2019siradansozlerkisa5c5db3d8fagif 2019siradansozlerkisa5c5db3d8fagif Yarınıma seninle gitmek için bekliyorum seni hadi aç kalbini al beni götür sevginle yetim bir sevdanın ilginç insanıyım kurtar beni seni bekliyorum karşılıksız vazgeçme kalbimin ateşini söndürme hayataki umutlarımı okadar güzel bakıyorsunki bana kalbime işliyor o gizli bakışların aşkım benim düşüncelerim sana kadar sıradan olabilir lakin sevgiye inanan biri için fazla çılgınca hadi yavaştan git al sevgini istemiyorum artık zaten bitti içimdeki seni defoL Git! Karamsar düşüncelerinin içinde yok olmanı istiyorum sana güle güle Ben Yalnız Ve Banal Bir insan Olsamda Sen Hep Aklımda Ve Bayağı Olna Benliğime Amaç Katacaksın Sevginle Seni beklerken Zamanın Geçmesini Sevdim Seni beklerken Zamanı Bekledim Zaman Her Zaman Sendin Benim için Yüreğimden Aldığın Sevgiyi Sana helal Etmiyorum umarım Bu Aldığın Ah Seni güldürmez güzelliğini kıskanırım kıskanırım herkezden seni ben birtanem benim hoş aşkların sonu olmanı istiyorum başlamadan bitsin içindeki hevesler! ben seni yarım bir kalple sevmedim ben seni erkek gibi sevdim ben severken tam sevdim senin gibi öğrenci usulü sevmedim güzelim Evlilik Derken kalbim Sen Hala Evcilik ANlıyorsun Laflarımı Soğuyorum Senden Böyle Olunca! ben Seninle Başladım Yaşamaya Basmakalıp kalbim Seninle özelleşti bebeğim Banal bedenim Seninle yaşam buluyor Yaşamak için bir Sebep SÖyliyeyimi Sana? SEN SEN SEN!!!  

858,505Konular
982,773Mesajlar
33,068Kullanıcılar
deoxr64Son üye
Üst Alt