Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sinirlenince Okunan Dua

Sinirlenince Okunan Dua
0
182

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
sinirlenince okunacak dua,sinirlenince okunacak dualar,

Sinirlendiğinizde ve dargın anlarınızda skainleşmenin en iyi yoludur dua etmek pişmanlık istiğfar etmekYeterki kendinizi toparlayın ve sakinleşin güzlece bir abdest alın ardından aşağıda oysa duayı okuyunAyrıca tesbih çekin Allaha dua edin Allahım sakinleşmem için baya yardım et beni sakinleştir sinirle fena şeyler yapmaktan beni alıkoyİnsanların kalbini kırmaktan beni alıkoy yarabbi yanlış ve kusur yapmaktan beni alıkoy yarabbiAllahım beni iblis sözüne uydurma ve dilediğiniz gibi içiniden ne geliyorsa Allahtan isteyebilir ve sakinleşmenin yollarını bulursunuz

Öfkelenme Anında Okunacak Dua

Allahummağfir li zenbi ve ezhib ğayza kalbi ve ecirni minbenzerşeytan

Anlamı: Allah'ım! Günahlarımı mağfiret etKalbimin sertliğini giderVe beni şeytandan korumealindeki dua okunur

Öfkelenmemek imkansızdır,zira öfke alt birşeydir; bertaraf edilmesi VACİB dir Ola Ki geçmezse yer değiştirmek,abdest almak,geçmediyse iki rek'at namaz kılmak sünnettir *

Similar threads

Öflekelendiğinizde sakinleşmek için okumanız öneriler duaSakinleşmek için öfkenizi denetim altına olmak alabilmek için sizlerle paylaşacağım duayı okumalısınız Öfkelenme Derhal Okunacak Dua Öfkelenmek vaktinde Euzu ve Besmeleden sonradan,yani önce istiaze daha sonra Besmele okunarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
255
SABIRLI OLMAK için okunacak dualar vardır bu duaları okuyabilir duaların yardımıyla daha sabırlı olmayı deniyebilirsinizAşğıda sizlerle paylaşacaımız duayı okumanın çoğu faydası vardırBu duayı okyan kişi sabırlı olur ve şeytandan korunmuş olurAyrıca sinirlendiğinde sakin olmaya çalışır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Oflekelendiğinizde sakinleşmek icin okumanız oneriler duaSakinleşmek icin ofkenizi kontrol altına almak alabilmek icin sizlerle paylaşacağım duayı okumalısınız Ofkelenme Anında Okunacak Dua Ofkelenmek zamanında Euzu ve Besmeleden sonra,yani once istiaze sonra Besmele okunarak: Allahummağfir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
SABRETMEK için okunacak dua Günümüzde sabirli olmak aslında zor gibi görünüyor ve buna bizler tahammülsüzlük diyoruz bundan böyle sabretme kavramı kalmamış gibi insanlarda malesefHer vakit herşeyin en iyisini ve anında olmasını dilemek egoistlik ve tahammülsüzlük değilde nedir acaba?böylece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
Ofkeli iken okunacak dua Kızdığın zaman şoyle de: “Allahummağfir li zenbi ve ’zheb ğayza kalbi ve ecirni mine ’şşeytani ’rracim (Allahım, gunahımı bağışla, kalbimin ofkesini gider, beni kovulmuş şeytandan uzak tut) Hadisi şerifte, ofke, kızgınlık halinde bu duanın okunması emrolundu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt