iltasyazilim
FD Üye
SABIRLI OLMAK için okunacak dualar vardır bu duaları okuyabilir duaların yardımıyla daha sabırlı olmayı deniyebilirsinizAşğıda sizlerle paylaşacaımız duayı okumanın çoğu faydası vardırBu duayı okyan kişi sabırlı olur ve şeytandan korunmuş olurAyrıca sinirlendiğinde sakin olmaya çalışır sinirlerine baskın olmayıda öğrenirSABIRLI OLMAK için okunması tavsiye edilen dua:
Peygamber Efendimiz SAV şöyle buyurmuştur:
Hiddet şeytandandır Şeytan ise ateşten yaratılmıştır Bilindiği gibi ateş su ile söndürülür Sizden biriniz öfkelendiğinde hemen abdest alsın buyurdu ve peşinde da şu duanın okunmasını öğüt etti:
Sabirli Olmak İçin Okunacak Dua
Allahümmağfirli zenbi ve ezhib ğayza kalbi ve ecirni mineş şeytani euzü billahis semiıl alimi mineş şeytanir racim
Sabirli Olmak için okunacak duanın anlamı:
Allahım! Günahımı bağışla, kalbimdeki hırsı gider, beni şeytandan koru Rahmeti İlahiden kovulmuş şeytandan, bilen ve duyan Allaha sığınıyorum
*
Peygamber Efendimiz SAV şöyle buyurmuştur:
Hiddet şeytandandır Şeytan ise ateşten yaratılmıştır Bilindiği gibi ateş su ile söndürülür Sizden biriniz öfkelendiğinde hemen abdest alsın buyurdu ve peşinde da şu duanın okunmasını öğüt etti:
Sabirli Olmak İçin Okunacak Dua
Allahümmağfirli zenbi ve ezhib ğayza kalbi ve ecirni mineş şeytani euzü billahis semiıl alimi mineş şeytanir racim
Sabirli Olmak için okunacak duanın anlamı:
Allahım! Günahımı bağışla, kalbimdeki hırsı gider, beni şeytandan koru Rahmeti İlahiden kovulmuş şeytandan, bilen ve duyan Allaha sığınıyorum
*