Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sınıftaki bi kızdan hoşlandım.Lütfen yardım edebilirmisiniz.

Sınıftaki bi kızdan hoşlandım.Lütfen yardım edebilirmisiniz.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ilk Önce Herkese Selam
Ben 16 yaşında bir lise öğrencisiyimSınıfımdaki bir kızdan çok hoşlandım ve birkaç gün dostça sohbet ettikten sonra duygularımı açtımKız kusura bakma henüz böyle şeyler düşünmüyorum dediBende o günün akşamı kıza sevgi mesajları attım ve seni kafamdan atamıyorum yazdımKız kafandan atmaya çalış yahut dostluk kalmayabilir dediO günden sonradan sınıfta arada bir bakmaya başladımBeni çağırıp bakmandan rahatsız oluyorum dediBende cilalı dedim ve bakmadımKız birkaç gün bakmayınca trip içeren durumlar paylaştıTeklif ettikten 2 hafta sonra onu fazla sevdiğimi gösteren klip yapıp kıza attımKız öteki gün ben seni nezaketle inkar ettim dediKız ben öneri ettikten sonradan aşırı hareketleri değişti ve egosu arttıBir gün sevdiğim kişiler değişti diye mesaj paylaşınca ben gruba ne sorduysam cevaplamaya başladıKıza baksam yüz vermiyo bakmayıncada trip atıyo ne yapmalıyım?

858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt