Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sıla Acık Deniz Şarkı Sozleri

Sıla Acık Deniz Şarkı Sozleri
0
152

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sıla Vaveyla Acık Deniz Şarkı Sozleri

Sıla Acık Deniz Şarkısı Vaveyla 2019

Yok cesaret vermedim ki
Soz duğum arada derede zor durur
Dok maharet kendini
Yazı cozum, kaleme akar iki gozum

Bir alcalır bir yukselir
Kalp acık deniz, koyu dengesiz
Bir doğrulur iki buklum
Boyle tutkun ah havada karada olum

Gel aşk icin gel bi' gun
Bil ki emrine amedeyiz
Kac kuşak deli aneyiz
De ki bir nevi avereyiz
Gel aşk icin gel bi' gun
Bil ki emrine amedeyiz
Kac kuşak deli aneyiz
De ki bir nevi avereyiz

Yok cesaret vermedim ki
Soz duğum arada derede zor durur
Dok maharet kendini
Yazı cozum, kaleme akar iki gozum

Bir alcalır bir yukselir
Kalp acık deniz, koyu dengesiz
Bir doğrulur iki buklum
Boyle tutkun ah havada karada olum

Gel aşk icin gel bi' gun
Bil ki emrine amedeyiz
Kac kuşak deli aneyiz
De ki bir nevi avereyiz
Gel aşk icin gel bi' gun
Bil ki emrine amedeyiz
Kac kuşak deli aneyiz

Similar threads

Sıla 'dan Açık Deniz Şarkısının Sözleri Vaveyla Bu konu; Sıla Açık Deniz şarkısının sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Sıla 'nın son albümü Vaveyla 'dan paylaştığımız İmkansız şarkısının sözlerinin ardından bu sayfamızda da Açık Deniz şarkısının sözlerini sizlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Sıla Vaveyla Şarkı Sozleri 2019 Sıla 2019 Vaveyla Tum Şarkı Sozleri Sılanın Vaveyla albumu 9 Ekim'de Sony Muzik tarafından yayınlandı İşte albumdeki tum şarkılar ve sozleri: imagessilavaveylatumsarkisozleri20195ada0bb5f1321 Aslan Gibi Goze aldım her şeyi tabi Niye boş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Acık Net Şarkısı Sozleri Şanışer Acık Ve Net Şarkı Sozu Bazen başlaman gerekir herşeye yeniden Artık onemli olmamalı ne gitcek olan ne giden anla sen yazar kelimem Gozlerim yolunda,hic kimsem olmasın yar Sadece sen geri gel Ve yaktım bi ışık bu karanlığı yık artık Hadi aydınlatsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Sıla Vaveyla Her Şey Yolunda Şarkı Sozleri Sıla Her Şey Yolunda Şarkısı Vaveyla 2019 Dun kotuydum, bugun hallice Gun doner iyi gelir zaman Kim oldu kim olmadı Yaşadıkca doğar icine Kalbim odada ben orada yanında Yakma ışıkları boyle daha iyi Her şey yolunda Kalbim odada ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Acık Ve Net Şarkı Sozu Şanışer Acık Ve Net Şarkı Sozleri Acık Ve Net Şarkısı Sozu Şanışer Bazen başLaman gerekir herşeye yeniden Artık onemLi oLmamaLı ne gitcek oLan ne giden AnLa sen yazar keLimem Gozlerim yolunda,hic kimsem olmasın yar Sadece sen geri geL Ve yaktım bi ışık bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt