Sibel Can Hançer Şarkı Sözleri sibel can, hançer, şarkı sözleri, resimleri, hakkında veri için yazımıza buyrun arkadaşlar 1549252607 1549252607 sibelcanhancersarkisozleri5c57b8038aee6sibelcanhancersarkisozleri5c57b8038aee6sibelcanhancersarkisozleri5c57b8038aee6 Söz Müziğinin Kenan Doğulu'ya ait olduğu Hançer Şarkı sözünü sizlerle paylaşıyorz meleklersibelcanhancersarkisozleri5c57b80392894alt Terk edip gittiğinden beri Kalbime lokma aşk girmedi Sahipsiz kaldım yalan gibi Bozgunum senden bile çılgın Yandı m canın benim gibi Yaşarken öldün mü hükümlü gibi Hasretin büyür yüreğimde Paslı sendeyimcom kırık hançer gibi Alın Yazısı, kader sen bize nazik davranmadın Kader, felek herkese eşdeğer yazılmadın Yaşam, yaşam sen bize nazik davranmadın Hayat, hayat herkese eşdeğer yaklaşmadın Vazgeçip gittiğinden beri Kalbime hoş söz değmedi Sessizim sönmüş mum gibi Kalır paslı hançer izi Tenim unutur mu ellerini Gönlüm bırakmıyor sevmişleri yavaşça yaktın beni Zehirli bir sendeyimcom hançer gibi Alın Yazısı, kader sen bize kibar davranmadın Alın Yazısı, alın yazısı herkese eşit yazılmadın Yaşam, hayat sen bize kibar davranmadın Yaşam, yaşam herkese eşdeğer yaklaşmadın Kenan Doğulu: İçin için büyüyor fırtınam çığ gibi Daha fazla kanatıyor aşk sancıları Bizim için çalıyor yalnızlık çanları Daha bir ağlatıyor aşk şarkıları Böyle hüzne can mı dayanır O Kadar bakma yürek fazla kırılır Böyle hüzne can mı dayanır Öyle gitme kalp çok yıpranır Sibel Can Kenan Doğulu: Felek, felek sen bize nazik davranmadın Kader, felek herkese eşdeğer yazılmadın Yaşam, hayat sen bize kibar davranmadın Yaşam, hayat uğraştırma aşıkları Laf Müzik: Kenan Doğulu