Sibel CanKenan Doğulu Düeti sibel can kenan doğulu düet sibel can, kenan doğulu, düet, harbiye konseri, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548661952 1548661952 sibelcankenandoguludueti5c4eb4c52d339sibelcankenandoguludueti5c4eb4c52d339 sibelcankenandoguludueti5c4eb4c52d339 Sevgili melekler, TNT Yaz Konserleri zarfında Harbiye de bahşedilen konserler,önce ancak akşam Kenan Doğulu konseriyle devam etti Konserde, Sibel Can'a verdiği ''Hançer'' isimli parçada ,Sibel Can'la düet yapan Doğulu,düetini sahneye kurulan rakı masasında seslendirdi Sibel Can, Kenan Doğulu'nun besteleyip kendisine verdiği 'Hançer' adlı şarkı için Uzun süre Kenan'dan şarkı istedim Sonunda kendisine yakışan şarkıyı bana verdiği için ona fazla teşekkürlerdedi BENİ AĞLATTI Kenan Doğulu ise Hançer'i yazdığımda Sibel'in okumasını hayal ettim Bütün Sibel'lik bir şarkıydı ilk olarak ondan dinlediğimde de tüylerim diken diken oldu Fazla içlendiğim için de derhal bir şişe rakı içtim Tabii ama, şişeyi devirdikten sonra da hüngür hüngür ağladımdiyerek mizah yaptı Ardındaki ikili, sahnenin ortasına konan rakı masasında 'Hançer' isimli şarkıyı seslendirdi Şarkı bittiğinde seyircilerden gelen yoğun özlem üstüne parçayı tekrar okuyan ikiliden Kenan Doğulu'nun rakı bardağını fondip yapması da herkesi güldürdü İkili, daha sonra 'Bunlar da Geçer' şarkısında düet yaptı İkilinin arkadaşça dansları, Sibel Can'ın kıvrak figürleri herkesi coşturdu Bu güzel konser bütün 25 saat sürdü ve müzikseverler müziğe doydu