Sevgiliye En Güzel Sözler sevgiliyi sevindirecek sözler Sevdiğiniz için en güzel sözleri yine sizin bulacağınıza hiç şüphe değil Lakin o sözleri söylemek için ilham alabileceğiniz aşk cümlelerine bir göz atmanızın da bir sakıncası yok SEVGİLİM Bir Gün Cehennemde Karsılaşabiliriz Sen Kalp Hırsızı Olduğun için , Bense Tanrıyı Bırakıp Sana Taptığım için Sevgililer günün kutlu olsun SEVGİLİM Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne değin fazla özlediğimi Sevgililer günün kutlu olsun SEVGİLİM Bir gece ay bana sordu neden seni ağlatan bir kızla berabersin? Avuç Içi baktim ve dedim fakat Sen hiç gökyüzünden vazgeçebilir misin? Sevgililer günün kutlu olsun SEVGİLİM Sen bir pınarsın, içilen fakat kanılmayan, seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, varlığına doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan Sevgililer günün kutlu olsun SEVGİLİM Hasretinle dağları deleceğim SEVGİLİM Bu aşkla kendime geleceğim SEVGİLİM Bir ömrüm daha olsa inan SEVGİLİM Tekrar bir tek seni seveceğim Sevgililer günün kutlu olsun SEVGİLİM Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, kolay insanların asil sevgileriyle sevdim Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim Sevgililer günün kutlu olsun SEVGİLİM Adını kalbime aşkla süsledim, SEVGİLİM Yıllar yılı bir tek seni düşledim, SEVGİLİM Bilmem ancak nasıl bir günah işledim, SEVGİLİM Selamın geliyor sen gelmiyorsun Sevgililer günün kutlu olsun Yedi ayrı iklimden, Yedi çeşitlilik arı getirseler, Yedi çeşit arı, Yedi farklı çiçeği dolaşsa, Yedi farklı çiçekten bal yapsa senin değin tatlı olamaz Sevgililer günün kutlu olsun SEVGİLİM Bir gül almak isterdim! Niçin mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip yeniden oradan çıkmamak için? Sevgililer günün kutlu olsun SEVGİLİM Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat Sevgililer günün kutlu olsun SEVGİLİM Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım Sonra ismini her yere yazdım İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım! Sevgililer günün kutlu olsun SEVGİLİM Bugün her zamankinden ayrı bir şey yapayım dedim olmadı tekrar sana daima aşık olup seni düşündüm Sevgililer günün kutlu olsun SEVGİLİM Güneşin doğduğu da bir hakiki battığı da Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de Ne çıkar bütün gerçekleri saysak bir bir Seni seviyorum, işte bu en büyük gerçek Sevgililer günün kutlu olsun SEVGİLİM Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun! Sevgililer günün kutlu olsun SEVGİLİM Seni yıldızlara benzetiyorum onlar değin uzaktan onlar değin erişilmezsin lakin bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin Sevgililer günün kutlu olsun