Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En güzel ve en iyi aşk sözleri

En güzel ve en iyi aşk sözleri
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
En hoş ve en iyi aşk sözleri En İyi Aşk Sözleri 2019 Aşk Sözleri kısa facebook Merhaba Sevgili Melek'ler Bu sayfamızda sizler için ve aşk sözleri arayan tüm misafirlerimiz için, yılın en hoş aşk sözlerini paylaşıma açıyoruz 1549105445 1549105445 enguzelveeniyiasksozleri5c557929eec04enguzelveeniyiasksozleri5c557929eec04 enguzelveeniyiasksozleri5c557929eec04 Hani gözler vardir sözleri anlatir, hani sözler vardir gözleri anlatir, diğer taraftan ask vardir seni anlatir Nice sevgililer günlerine ufak bebegim Seni her düsündügümde kalbime bir yildiz çiziyorum Benim simdi kaç yildizim var biliyor musun? Benim artik bir gökyüzüm var Sevgililer günümüz kutlu olsun! Bugün her zamankinden farkli bir sey yapayim dedim olmadi yine sana tekrar tekrar asik olup seni düsündüm Sevgililer günün kutlu olsun! Yedi ayri iklimden yedi çesit ari getirseler yedi çesit ari yedi ayri çiçegi dolassa yedi ayri çiçekten bal yapsa senin kadar tatli olamaz Iyi ama varsin! böylece güzelsin fakat yüzüne bakamiyorum Titriyor ellerim, ellerini tutamiyorum Dolanip sarmak geliyor içimden, saramiyorum Öylesine baglanmisim fakat, sensiz duramiyorum Uykudan uyaninca insani uyandigina pisman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir kere görülebilen harika bir rüyasin! Seni çok seviyorum Sevgiler günümüz kutlu olsun sevgilim! Biliyorsun her gökkusaginin bittigi yerde bir hazine saklanirmis Gökusagini peşine düşüp takip ettim geçenlerde sende bitti En degerli hazinemsin benim, canimsin Bazi rüyalar digerlerinden daha uzun sürer Bazilari da fazla fazla hoş Benim en uzun ve en güzel rüyam su lahza bu mesaji okuyor Sevgililer günün kutlu olsun! Seni ne değin sevdigimi merak ediyorsan, yagan yagmurun her damlasini tutmaya çalis, tutamadigin her yagmur damlasi değin seviyorum seni Sana dalgalardan kalem yaptim ve kiyiya seni seviyorum yazdim, sen de inandin degil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana baglandim sana taptim Sen günesin dogdugu, karanligin bittigi yerdesin sen daima kalbimde yatan tek sevgilimsin Sevgililer günün kutlu olsun! Eger gökyüzü bir parça kagit, deniz bir sise mürekkep olsaydi gerçi sana olan duygularimi yazmaya yetmezdi Seni pek çok seviyorum ki Seni yildizlara benzetiyorum onlar değin uzakta onlar değin erisilmezsin fakat bir farkin var onlar bin tane sen bir tanesin Sevgililer günün kutlu olsun Seni varsayım edecegin dek degil, sabır edemeyecegin değin çok seviyorum Sana Sevgilim!diyebildigim için kendimi fazla sansli görüyorum Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, askin içimde ve ruhun bedenimde oldugu sürece seni sevmeye devam edecegim Sevgililer günün kutlu olsun! Biliyorsun her gökkusaginin bittigi yerde bir define saklanirmis Eskiler böyle der Gökusagini peşine düşüp takip ettim geçenlerde sende bitti En degerli hazinemsin benim, canimsin Sevgililer günümüz kutlu olsun Kuyruklu yildizlar vardir, dünyaya yetmis yilda bir gelirler Irk onu hayati her tarafında belki bir defa görürler Ben o yildizi gördüm, o da sensin birtanem Sana bahçeden gül degil günesten atom koparip getirmek istiyorum lakin kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum Sevgililer günün kutlu olsun Bazi rüyalar digerlerinden daha uzun sürer Bazilari da çok fazla güzel olurBenim en uzun ve en güzel rüyam, su an bu mesaji okuyor Seni çok ama fazla seviyorum biricigim Sesini duysam da her an yüzünü bakmak gibidegil, özledigimi bil her lahza çünkü hiçbir sey seni sevmek gibi degil! Seni öyle fazla özledim oysa Sevgililer gününde yaninda olup sana sana sarilmak için çildiriyorum Paylastikça çogalan tek seyin sevgimiz oldugunu hiç unutmayalim ve sevgimizi daima çogaltalim sevgilim Daha nice mutlu sevgililer gününe Beni karanliktan aydinliga, yalancıktan gerçege, ölümden ölümsüzlüge götürdügün için tesekkürler Seni seviyorum Daha nice günlere her zaman birlikte canim Yasamak özlemsiz, istek sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma fakat sevmek her zaman beraber elde etmek degil, sensizken bile seninle olabilmektir Bu sevgililer gününde yaninda degilim şayet lakin özlemim sevgim daima seninle Seni seviyorum! Seni denizdeki kumlar, gökteki yildizlar, ormandaki agaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martilar ve günesin isiklarindan daha fazla seviyorum Birlikte daha hoş günlere gitmemiz dilegiyle sevgililer günün kutlu olsun! Bir demet gül devretmek isterim sana Güllerden güzelsin aslinda Gülü bir gün, seni sonsuza dek seviyorum Öperim dudaklarindan gül kokulu yanaklarindan her dem gözlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisin Sevgililer günün kutlu olsun! Güller anlatsin sana olan sevgimi, güller anlatsin yanlizligimi, çaresizligimi Yavas yavas eriyen yüregimi güller anlatsin ben anlatamadim Seni sevdigim dek yasasaydim ölümsüzlügün adini ask koyardim Sevgililer günün kutlu olsun biricik askim! Bazi rüyalar digerlerinden daha uzun sürer Bazilari da fazla çok hoş olurBenim en uzun ve en güzel rüyam, su an bu mesaji okuyor Seni fazla lakin fazla seviyorum biricigim Sesini duysam da her lahza yüzünü bakmak gibidegil, özledigimi bil her an çünkü hiçbir sey seni hoşlanmak gibi degil! Seni o kadar fazla özledim ama Sevgililer gününde yaninda olup sana sana sarilmak için çildiriyorum Paylastikça çogalan tek seyin sevgimiz oldugunu hiç unutmayalim ve sevgimizi defalarca çogaltalim sevgilim Daha nice mutlu sevgililer gününe Beni karanliktan aydinliga, yalandan gerçege, ölümden ölümsüzlüge götürdügün için tesekkürler Seni seviyorum Daha nice günlere her zaman birlikte canim Yasamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma oysa hoşuna gitmek tekrar tekrar beraber olmak degil, sensizken bile seninle olabilmektir Bu sevgililer gününde yaninda degilim belki ama özlemim sevgim hep seninle Seni seviyorum! Seni denizdeki kumlar, gökteki yildizlar, ormandaki agaçlar, dünyadaki halk, okyanustaki sular, sahildeki martilar ve günesin isiklarindan daha çok seviyorum Birlikte daha güzel günlere gitmemiz dilegiyle sevgililer günün kutlu olsun! Bir demet gül atamak isterim sana Güllerden güzelsin aslinda Gülü bir gün, seni daima seviyorum Yüregimdeki tek açlık, hayalimdeki tek tutku, beni yasatan tek duygu senmissin bebegim Sevgililer gününü kutluyorum Daha nice yillara Günesin dogdugu da bir hakiki battigi da Kalbimin attigi da bir gerçek, günün bittigi de Ne çikar bütün gerçekleri saysak bir bir Seni seviyorum, iste o en büyük hakiki Sen benim hayatimda oldugun sürece, ne sen kimseye muhalif ne de kimse sana rakiptir Daha nice sevgililer gününde beraber olmayi diliyorum Dün gece sen uyurken kizila boyadim denizleri, uçurumdan attim sessizligi, haber saldim rüzgarlara fisildasinlar seni ne fazla sevdigimi ve özledigimi Sevgililer gününde olur ya yaninda degilim lakin dünde, bugünde, yarinda yüregin kadar yanindayim Kendini yalniz hissettiginde elini kalbine koy; ben defalarca ordayim! Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultani oldun, gece gökyüzünde parlayan yildizim, sabah ise ruhuma dogan günesim oldun Sevgililer günün kutlu olsun! öyle güzelsin oysa yüzüne bakamiyorum Titriyor ellerim, ellerini tutamiyorum Öylesine baglanmisim ama sensiz duramiyorum Sevgililer günün kutlu olsun! Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanin 60 saniye oldugu ögretildi lakin sensiz geçen bir saniyenin ölümsüzlük dek uzun oldugu ögretilmedi Yasamimizin her aninda birlikte olmamiz dilegiyle sevgilim Sevgililer günümüz kutlu olsun Ayrilik küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir Tipki rüzgarin mumu söndürüp yangini güçlendirdigi gibi Bizim de sevgimiz defalarca yasayacak ve daha da güçlenecek sevgilim Nice sevgililer günlerinde birlikte elde etmek dilegiyle Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni böylece çok sevecegim ancak yeniden cennetine geri dönmek istemeyeceksin Sevgililer günün kutlu olsun! sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü uzaklarda elimden ama bu kadari geliyor Ama bil fakat gerçegini, gözlerinin içine bakarak vermek isterdim Ve seni sevdigimi fisildamak Sevgililer günümüz kutlu olsun! Seni denizdeki kumlar, gökteki yildizl Sana dogru bir kelebek uçurdum, daglari denizleri asti seni buldu, yanaginaufacik bir öpücük kondurdu Hissettin mi? Sevgililer günün kutlu olsun! Dogan her günün sabahinda içimde gözlerini görebilmek aski olmasa, inan hiçbir seye degmezdi yasamak Sevgililer günün kutlu olsun! Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir Simdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim Seni hasretimi tüketircesine kucakliyorum Sana yildizlar değin yakin edinmek isterdim her baktiginda beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakin edinmek isterdim üzüldügünde gözyaslarini yagmur olup silebilmek için, sana sen değin yakin elde etmek isterdim oysa beni, seni sevdigim değin sevebilmen için Sevgililer günün kutlu olsun biricigim Seni denizdeki kumlar, gökteki yildizlar, ormandaki agaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular ve günesin isiklarindan daha fazla seviyorum Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, isigim sensin, günesim sensin Bil ama çok özlendin Sevgililer günün kutlu olsun! Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım Daha Sonra ismini her yere yazdım İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım! Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var Bugün her zamankinden bambaşka bir şey yapayım dedim olmadı yeniden sana tekrar tekrar aşık olup seni düşündüm Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi bambaşka çiçekten bal yapsa senin değin tatlı olamaz Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek! Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam! Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da Kalbimin attığı da bir hakiki, günün bittiği de Ne çıkar tüm gerçekleri saysak bir bir Seni seviyorum, işte o en büyük hakiki Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince sevinç olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın Aşk kaçmaktan fazla kovalamak, görmekten çok özlem duymak, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan fazla düşünmektirVe aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha fazla seviyorsun diye hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ama benim hayatım sensin Sen benim incimdin parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum ve yeniden kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm Ne seni unutturacak değin süre geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun vakitherşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden önce vardım olur ya fakat aşkım senden sonra olmayacağım inan