Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgililer Gunu Fıkrası

Sevgililer Gunu Fıkrası
0
132

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
14 şubat sabahı kadın uyanır uyanmaz ''''kocacığım'' demiş, ''''ruyamda ne gordum biliyor musun, akşam eve elinde cok guzel bir paketle geliyorsun ben de paketi heyecan icinde acıyorum ve icinden ne cıkıyor biliyor musun ? bir inci kolye! sence bunun anlamı ne olabilir?''

adam gulumsemiş : ''''bu akşam ogrenirsin sevgilim''''

adam akşam eve gelmiş, elinde gayet guzel paketlenmiş bir kutu kadın gozlerine inamamış; ''''kocacığım sen bir harikasın!'''' paketi alelacele acmış ve kutunun icinden ne cıkmış dersiniz?

imagessevgililergunufikrasi5ad76e8daf086

Similar threads

14 şubat sabahı kadın uyanır uyanmaz ''''kocacığım'' demiş, ''''rüyamda ne gördüm biliyor musun, akşam eve elinde fazla güzel bir paketle geliyorsun ben de paketi heyecan içinde açıyorum ve içinden ne çıkıyor biliyor musun ? bir inci kolye! sence bunun anlamı ne olabilir?'' adam gülümsemiş ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Nasrettin Hocanın Uzun Fıkraları Nasrettin Hoca Fıkraları Uzun Kime İtimat Nasrettin Hoca, altını cize cize Hic bir dunyevi işle iştigal etmedimdiyor ya! Bunu duyan biri: “Nasrettin Hoca, demiş, sen bu ailene neyle nasıl bakıyon Allah aşkına yaaav? Nereden geliyor bu değirmenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
707
trafikle ilgili fıkra,trafikle ilgili fıkralar,trafik fıkraları,trafik hakkında fıkralar,komik trafik fıkraları TRAFİK FIKRALARI Tasarruf Temel'in oğlu kan ter icinde koşarak eve gelir Uy buba tam yuz bin lira tasarruf ettum, otobuse binmeyip yanında koştum Temel biraz kızgın; Ula oğlum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
erkek , 25 , Yurtdışı Karımla alışveriş merkezinde dolaşırken birden onumuzden inanılmaz guzel bir kadın gecti Nasıl oldu ben de anlamadım ama ilk defa bir kadına bu derece kilitlendim Bu durumun farkında olan karımın şu sozleri ile kendime geldim: Bakma faslın bittiyse kavgaya gececeğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
Sevgililer Gunu diyalogları Allah seni bildiği gibi yapsın Namık! Ne oldu Nurten? Suratın niye asıldı ya? Mahvettin geceyi, harap ettin romantizmi Ben mi? Aşkolsun Nurten 'Sevgililer Gunu' geliyor diye gunler oncesinden plan yapan ben En pahalı restoranlardan birini secen ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt