Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgililer Günü Fıkrası

Sevgililer Günü Fıkrası
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
14 şubat sabahı kadın uyanır uyanmaz ''''kocacığım'' demiş, ''''rüyamda ne gördüm biliyor musun, akşam eve elinde fazla güzel bir paketle geliyorsun ben de paketi heyecan içinde açıyorum ve içinden ne çıkıyor biliyor musun ? bir inci kolye! sence bunun anlamı ne olabilir?''

adam gülümsemiş : ''''bu akşam ögrenirsin sevgilim''''

adam akşam eve gelmiş, elinde gayet hoş paketlenmiş bir kutu bayan gözlerine inamamış; ''''kocacığım sen bir harikasın!'''' paketi alelacele açmış ve kutunun içinden ne çıkmış dersiniz?

*

Similar threads

14 şubat sabahı kadın uyanır uyanmaz ''''kocacığım'' demiş, ''''ruyamda ne gordum biliyor musun, akşam eve elinde cok guzel bir paketle geliyorsun ben de paketi heyecan icinde acıyorum ve icinden ne cıkıyor biliyor musun ? bir inci kolye! sence bunun anlamı ne olabilir?'' adam gulumsemiş ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
İşte Yılın Fıkrası sizlerle Evin hanımı gece yarısı uyanır ve kocasının yatakta olmadığını farkeder Yataktan kalkar ve kocasını mutfakta bulur Koca düşünceli düşünceli kahve içmektedir ve aklı çok uzaklardadır Dahası gözlerinden yaş gelmektedir Ne oldu sevgilim? diye sorar kadın20 sene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Bu Hikayeyi ben yazdım fakat benden diğer herkez hiykeyi sahiplenmiş hikayenin yazılış tarihi aslında 2000 yılıdır Sabah uyandığında midesinde bir yanma hissetti Yanmanın nedeni aksam yedikleri değil,uyanır uyanmaz bugün yapacaklarının aklına gelmesiydi Bugün 2 yıldır götürmeye çalıştığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
İşte Yılın Fıkrası sizlerle Evin hanımı gece yarısı uyanır ve kocasının yatakta olmadığını farkeder Yataktan kalkar ve kocasını mutfakta bulur Koca dalgın dalgın kahve icmektedir ve aklı cok uzaklardadır Ustelik gozlerinden yaş gelmektedir Ne oldu sevgilim? diye sorar kadın20 yıl onceki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Bir mescidde, zengin bir adamla zâhid ve derviş bir adam namaz kılıyorlardı Birbirlerine yakındılar Ne okuduklarını ve ne dua ettiklerini duyacak vaziyetteydiler Derviş namazını bitirdikten sonra ellerini açtı ve: Ey Allah'ım! Bugün beni şu şu yemeklerle ve şu çeşit tatlılarla rızıklandır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt