Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgiler...

Sevgiler...
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sevgiler Dalga ile kıyının aşkını bilir misin? Öncesinden başlayıp, sonsuza dışarı giden dalga, Her Zaman aşka kavuşma özlemiyle atılır kıyıya Dalga, seven kıyı, sevilendir Dokunur parmaklarının ucuyla sevdiğine dalga Ve döner her zaman geriye, Bilir kavuşamayacağını ama daima koşar kıyıya Her bir dokunuşunda aşkına verir bedenini hesapsızca Işte, ben de seni böyle severim yar Yar, bilir misin dağ başında açan uçurum çiçeklerini? Bilirler görünmeyeceklerini Sevilmeyeceklerini Koklanmayacaklarını Okşanmayacaklarını Lakin inatla açarlar aşkla, sevgiyle, özlemle Her Zaman beklerler gelmeyecek sevgilinin onu kucaklamasını Işte, ben de seni böyle beklerim yar Yar, ipekli böceğini bilir misin? Onun kozasının içinde ördüğü o ipliğe olan aşkını Bilir o,ördüğü ipliğin kendisinin ölümü alacağını Ama aşkına feda eder kendini Pek verir kendini yarenine korkusuzca Işte, ben de kendimi böyle veririm sana yar Yar, ağaç ile meyvesinin aşkını bilir misin ? Meyvesini vermelidir ağaç her yerde doğmak için Böylece zorludur ancak ayrılmaları Verir meyvesini ağaç Meyve tohum olur, tohum kök olur Ve her yerde doğar ağaç kendi meyvesinden Işte bende böyle yar; Değil olmayı göze aldım,baştan sende doğmak için  

858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt