Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sevdiğim kızın kuzenini tavlarsam ne olur?

sevdiğim kızın kuzenini tavlarsam ne olur?
0
151

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Konu başlıkta da belirttiğim gibi, sevdiğim ama beni reddeden kızın eğer kuzenini tavlayıp onunla sevgili olursam, bu durumda esas sevdiğim kız ne düşünür?
Böyle bişeyi yaparsam sevdiğim kız hakkımda ne düşünecek, ona yaklaşmış mı olurum yoksa kendimden nefret ettirmiş mi olurum, kıskanır mı

Bide ya kuzenini de tavlayamazsam o süre nolur?

Similar threads

Merhabalar Ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim, sevdiğim kız ise 18 yaşında bir lise son derslik öğrencisi Yazı boyunca sevdiğim kız diyeceğim çünkü ismini tahsis etmek istemiyorum 1 buçuk senedir adı konamayan bir ilişkimiz var Sevdiğim kız bana bundan böyle Ben seni hala seviyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Merhaba Yaşım 15Kız arkadaşımda benzer 1 yıldır birlik olduğum kız arkadaşım var,dı 1 yıl içinde en fazla 35 kez ayrıldık oda maksimum 1 hafta sürüyordu barışıyorduk tekrar Sebebide şu annem öğrendi bi süre ara verelimtam 3 kere bu sebebi kullandı (kızın babası öldü yılında) Bende sesimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Merhabalar, hemen konuya giriyorum Sevdiğim bir kız var o da beni seviyor, ona zamanında hoşlandığımı da söyledim, o günde sonradan ağır ağır sevgili moduna girmeye başladık Ama bu aralar aramız fena Şart aşağıdaki gibi 5 dakikanızı ayırıp okursanız çok hoşnut olurum, bundan sonradan ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar, benim öykü birazcık uzun olabilir eğer vaktinizi ayırıp okursanız gerçekten çok memnun olurum çünkü gerçekte yardıma ihtiyacım var çaresizim Kendimden bahsediyim önce 20 yaşında üniversite 2sınıf öğrencisiyim sevgilim ise şuanda üniversite 1sınıf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Bu sene lise 2 ye geçtim Geçen seneden okulda bi kız vardı Pek bi konuşmuşluğumuz yoktu fakat herkesten adını flan duyardım, iyi bi kıza benziyordu görünüşü de kötü sayılmazdı Okullar açılmadan 2 hafta önce facede beni eklemiş, bana bişiler yazdı tel nomu flan aldı Doğrusu kızı pek takmıodum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,505Konular
982,813Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt