Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben bu kızın ne istediğini anlamıyorum..sıkıldım bundan böyle:(((

Ben bu kızın ne istediğini anlamıyorum..sıkıldım bundan böyle:(((
0
106

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Bu sene lise 2 ye geçtim Geçen seneden okulda bi kız vardı Pek bi konuşmuşluğumuz yoktu fakat herkesten adını flan duyardım, iyi bi kıza benziyordu görünüşü de kötü sayılmazdı Okullar açılmadan 2 hafta önce facede beni eklemiş, bana bişiler yazdı tel nomu flan aldı Doğrusu kızı pek takmıodum kendi kendine takılıodu kız yani Arkadaşlarımla dışarıda buluşmuştuk bu kız da geldi Kankalarda bizi yalnız bıraktı kızlaKız uzun zamandır sendn fazla hoşlanıyorum, sevgilinle ayrılmanı flan bekliodum , birbirimizi tamamlayoruz bnce dedi

Ben de şaşırdım çünkü her hâlükarda ben kızların ayak uydurabileceği en son cinsimdir bu zamana dek çıktığım tüm kızlardan bu sebepten dolayı ayrıldım zaten Kızın bu birbirimizi tamamlıyoruz sözü bnde merak uyandırdı, acaba nasıl olck die , ok deneriz flan dedimKız mesaj attı yrın buluşalım dedi, bnde işlenmiş dedim fakat bana bırak ne yapılacağını die yzdm Kızın adresini aldım ertesi gün sabahım beş buçuğun da kzın kapısını önünde bittim hadi balık tutmaya gidioruz dedim Annesi babası kızdı lakin allahtan güvenilir bir tipim var kabul ettiler Ben o gün çok eğlendim fakat kız çok söylendi bi eksi puanı aldı ilk günden Ben kızlarla flan mesajlaşmaktan, msnde flan yazışmaktan dehşet ederim, yüzyüze görüşmezsem o ilişkiden hiç bişi anlamam ve taraflarında bi müddet yalnız zaman geçirmesini isterim ben bunu kızlara anlatıorum aa ewt bnde aynn flan diolar fakat 1 gün 1 saat mesaj atmadın mı nie msj atmıon, nerdeydin nie beni aramadn bni nie çağırmadn deip duruolar bu kız da aynı cins çıktı Nie arklarınla gidiosun beni çağırmayosundiyor, gittiğimiz yerlere götürünce de ( graffiti yapmaya, stüdyoya, sandal kayık yapmaya (2 işim dielim), bağlama çalmaya,basket kursuna, futbol maçına , eminönüne vs vs nesil biriyim demiştim) nie buraya gldik, saat daha erken, beni nie sürüklüosun, bıktım artık istemiyorum dio, daha sonra tepem atıo kızıorum tüm gün surat çekiorum bide

Kıza dedim hani birbirimizi tamamlıoduk tam tersi oldu, 2 dk bakımlı bırakmıosun çok sıkıosun beni gelemem bn böyle şeylere dedim ikimizin alaka alanlarına hürmet duyalım dedim (Kızın güzel olmaktan bşka ilgi alanı yok fena olan da bu zten) ya da ayrılalım dedim Kız başladı ağlamaya sarılıo öpüo bn sensiz yapamam die Ben de tmm deneriz dedim Okullar açıldı, bn okulda sevgilimle defalarca ast yandan kol kola durmayı sevmem kankalarla flan takılırım bunu söledim kıza tmm dedi ayrı dururuz lakin okulun birincil günü arkamdan ayrılmadı saolsun bn de herkesin içnde tmm yeter bitti die baırdım 4 gündür kız resmi olarak sürünüo, bnde üzülüorum kııza hoşlanıorum da ama olmuo denedik bakımlı edmiorum onunla birlikteyken,, fakat kız seni seviyorum, seninle elde etmek istiyorum dior

İşte öykü bu dek ,uzun oldu birazcık fakat kankalarla bu konuyu konuşamıorum çünkü kıza hak verio tümü lakin bn kızla mutlu deilim Kızın ne istediğini anlamıyorum Bu durum fazla uzun sürdü ve bnde sıkıldım ama kızı üzmek te istemiyorum Ne yapmalıyım?????

858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt