Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdamızı soluyacağımızı düşün

Sevdamızı soluyacağımızı düşün
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sevdamızı soluyacağımızı düşün Verdana, Arial, HelveticaAteşlere hamile kalmış, Temmuz` un avuçlarında Yokluğunun karları üşütüyor tenimi Ne vakit sonsuz sevdamızın İnce belirlenmiş yokuşuna yönelsem, sahtekar ayazlar büküyor dizlerimi Bir yudum umuda tutunmuşken Hüznün pusulasız yollarında Kaybediyorum ılık nefesimi Ve düşerken bıçağın sırtına, Al kanlara seriyorum Yüreğimin taze çiceklerini Gül desenli çığlıklarımı, Tahta beşiklerde yükleyip İnce dudaklarında solmayı istiyorum Yangınları sırtlanıp Ilık nefesinde közlenmeyi diliyorum Közlendikçe bağrım; Yıldızlar serilecek ellerine, Karanfiller gülümseyecek gözlerine Karanlığın suratına tokat gibi İnen sıcak gülüşünü görünce, Hançeri dudaklarından öpeceğim Öptükçe hançeri, Baharların ayak uçlarına serileceğim Yüreğinin cellatlığında Gözlerini son kere görüp Canımı kanlı pusulara teslim edeceğim Acilen beni öldü bilme yar Bulutlara uzanıp Yağmurlara gebe kaldığımı düşün Bir şafak vakti, Saçlarına Cennetin güllerini ekmeye Geleceğimi düşün Şu Anda yollarda olduğumu Yüreğine koştuğumu farzet Geldiğimde, Cennetin kollarında Sevdamızı soluyacağımızı düşün Şu Anda, derin bir nefes çekip Âmâ bıçak gibi gözlerini sapla yüreğime Bütün ışıkları söndürüp Karanlığı giydir üzerime Gelecekse ölüm; Senin ellerinden gelsin Sona erecekse ömrüm; Senin gözlerinde sona ersin Sus ne olur Cellâdım olmuşken gözlerin, Ellerinden gelen soğuk ölümü, Fakir yüreğim iftihar bilsin Verdana, Arial, Helveticaalinti  

858,505Konular
982,827Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt