Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ses Yok bilgisayarımda :)

Ses Yok bilgisayarımda :)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
sağ alt köşede ses ikonu yok ama aygıt yöneticisinde ses driverlerı yüklü görünüyor Bide denetim masasından girdigimde gine hepsi yüklenmemiş olarak görünüyor ses driver ı nerden bulabilirim

Teşşekürler şimdiden

Similar threads

bilgisayarımda yüklü bi oyun sorun çıkardı program eklekaldırda göremedim sonra bende oyunun bütün dosyalarını sildim ki bu bi hata olsa gerek sonra oyunu geri yüklemeye çalıştım biraz sorunlu aldu ama yükledim oyun açılıyo ama ekranda hiç bişey yok simsiyah bi ekran ses yok haraket yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
İyi Günler Öncelikle hp compaq presario cq61 330ET MODEL Laptop kullanıyorum hp kendi sistesinden ses driver yazılımı indiriyorum kurulum esnasında '' Algılanan donanım bu IDT yazılım paketi tarafından desteklenmiyor, kurulum yarıda kesilecek'' şeklinde hata almaktayım, aygıt yöneticisinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
İyi Günler Öncelikle hp compaq presario cq61 330ET MODEL Laptop kullanıyorum hp kendi sistesinden ses driver yazılımı indiriyorum kurulum esnasında '' Algılanan donanım bu IDT yazılım paketi tarafından desteklenmiyor, kurulum yarıda kesilecek'' şeklinde hata almaktayım, aygıt yöneticisinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Merhabalar arkdaşlar, Lenovo B560 Laptop'ım hakkında pek bilgi sahibi değildim önceleri Zaten masaüstü bilgisayarım olduğundan dolayı buna pek ihtiyacım olmuyordu Fakat bilgisayarın tüm ayrıntılarını incelediğimde Intel HD Graphics ve Nvidia olmak üzere çift ekran kartı olduğunu farkettim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,505Konular
982,831Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt