Selen Soyder düğün öncesi gelinlik giydi selen soyder sevgilisi selen soyder ve sevgilisi evlendi in ulaş inaç selen soyder, sevgili, düğün öncesi gelinlik giydi, resimleri burada arkadaşlar 1548643263 1548643263 selensoyderdugunoncesigelinlikgiydi5c4e6bc476c36selensoyderdugunoncesigelinlikgiydi5c4e6bc476c36 selensoyderdugunoncesigelinlikgiydi5c4e6bc476c36 Yer Gök Aşkdizisinden Lale Devrine transfer oaln güzel oyuncu Selen Soyder, nikah öncesi gelinlik giydi ve bakın neler anlattı Melek'lerselensoyderdugunoncesigelinlikgiydi5c4e6bc47cc6ealt 2007 Miss Turkey yarışmasında Türkiye’nin en iyi modeli seçilen Selen Soyder, şimdilerde ekranın en popüler isimlerinden biri SELEN SOYDER GELİNLİKLE INSTYLE DERGİSİNE POZ VERDİ Fotogaleri Canlandırdığı Toprak karakteriyle “Yer Gök Aşktan “Lale Devrine transfer olan, bu anlamda Türk dizi sektöründe bir prensip imza atan Soyder’in keyfine diyecek yok “Yer Gök Aşk’ın ödüllü yönetmeni Ulaş ınaç’la Ürgüp’teki çekimler esnasında başlayan ilişkisi evliliğe dürüst ilerleyen oyuncu, düğünden önce InStyle Weddings dergisi için gelinlik giydi “Lale Devrinin yükselişe geçmesinden, gündeminizin birinci sırasında kariyerinizin olduğunu söyleyebilir miyiz? Normalde sezon sonunda “Lale Devrinin bitmesi planlanıyordu ama dizi acilen iyi gidiyor, dolayısıyla da bitirilmeyeceği netleşti Benim hiçbir süre kariyer planlamam olmamıştı, bir şekilde hayat bir takım şeyleri her zaman önüme getirdi Bu şayet içten zamanda, dürüst yerde olmakla ilgilidir “Yer Gök Aşktan “Lale Devrine geçmenizle birlikte dizinin reytinglerinin artması, canlandırdığınız Toprak karakterinin ön plana çıkması bir oldu Sizin için nasıl bir süreçti bu? Kariyerimde öyle çok şeyin ilk oluyor olması şahane bir şey Toprak, benim ilk canlandırdığım şahsiyet olduğu için makyajından saçına dek her detayı epey düşünüyorum Bu dek emek verdiğim bir karakteri insanların sahiplenmesi de beni mutlu ediyor Ürgüp’te “Yer Gök Aşk dizisindeyken izole bir hayat yaşadığımız için farkına varamamıştım, ancak ıstanbul’a geldiğimde anladım oysa Toprak çoktan kendi fanlarını oluşturmuş Neredeyse artık yolda yürüyemiyorum SAKSI ÇİÇEĞİYLE KAPIMI ÇALDI “Yer Gök Aşk deyim yerindeyse isminin hakkını verdi Dizide sizin ilişkinizle birlikte, evliliğe dürüst dışarı giden bir büyük aşk daha yaşanıyor Ulaş ınaç’la aşk nasıl başladı? Benim olağandışı bir hafızam vardır; Ulaş’ı Altın Portakal aldığı “Türev filmiyle biliyordum Tanışmıyorduk fakat biriki defa görmüştüm onu Onu görüp unutmak olası yok zaten; 196 boyunda, yıkıntıilginç bir adam Dizinin deneme çekimlerinde karşılaştık Daha Sonra bir gün Birce (Akalay) ile kendime çiçek alıyordum, bir mesaj geldi, “N’apıyorsun? diye Numaramı bir yerlerden bulmuş Çiçek aldığımı söyleyince, akşam kapıma koca bir saksı çiçeğiyle geldi Kapadokya’da imkanlar sınırlı olduğu için ilişkimizin başlangıcı böyleydi Başlarda ilk işim olduğu, oyuncuyönetmen ilişkisinin doğru olup olmayacağı gibi tereddütlerim vardı fakat daha sonra her şeyi akışına bıraktım ve aşk kapıyı çaldı Evlilikle ilgili ne düşünüyorsunuz? Izaç hayalleri kuran, gelinlik modelleri seçen biri olmadım hiçbir zaman Hayatla ilgili başka önceliklerim vardı hep Ben evden beş dakikada hazırlanır çıkarım örneğin, ne giyeceğim diye düşünmem bile Kaldı ancak evlilikte; ev ayarlamak, nikah mekanı, pasta, davetiye seçmek gibi birtakım ön hazırlıklar var Izaç ritüelleri, meslek başa düştüğünde eminim çok eğlenceli bir süreçtir ama zamanı gelince göz önünde bulundurmak galiba bana daha yakın bir tutum biçimi Düğün veya gelinlikle ilgili aklınızda mutlaka bir şeyler vardır, hiç mi düşünmediniz? Natürel fakat düşündüm Büyükada’ya ilk gittiğimde Aya Yorgi’nin arkasındaki kır gazinosu için “Acaba orada düğün yapabilir miyim? diye düşünmüştüm Oysa orası yüksekte kaldığı ve ailede yaşça büyüklerin olduğunu da düşününce o kadar pratik bir düşünce olmadığına karar verdim Neresi olur bilmiyorum ama yemyeşil bir gösterme hayal ediyorum; kır düğünü olur herhalde Gelinlikte ise tercihim şişmiş modellerden çok daha sofistike, dantelli ve elbette beyaz yerine kırık, yumuşak renklerden yandan Topuzlu, taçlı bir saç yerine de taze çiçeklerle süslediğim saçlarımla daha modern bir gelin edinmek istiyorum id HEYECANINDAN BıR şEYLER KARIşTIRDIğINI ANLADIM Nasıl evlilik teklifi aldınız? Bu sizin için birincil miydi? ışin tuhafı ben birlikte olduğum tüm erkek arkadaşlarımdan evlenme teklifi aldım Lakin ilk olarak yüzüklü ve daha ciddi bir öneri Ulaş’tan geldi ızmir’e ailemi ziyarete gitmiştik Ulaş bana, hoş bir gün batımında Kordon’da yürürken evlenme teklif etti Gerçekten heyecanından ötürü bir şeyler karıştırdığını tahmin etmiştim fakat bunu beklemiyordum Benim için güzel bir sürpriz oldu Teklifini kabul ettim fakat acilen Ulaş’ın da, benim de işlerimiz ön planda Benzer sektörden birisiyle birlikte olmanın, ilişkiye yansıyan olumlu ve olumsuz yanları neler? Ben Lale Devri’nin Toprak’ı, Ulaş da “Kızım Neredenin yönetmeni olduğundan beri haftanın en iyi ihtimalle bir gününü kendimize ayırabiliyoruz Bizimki gibi yoğun geçen bir meslek programında, zaten oysa benzer sektörde olan iki insanın birbirini anlayabileceğini düşünüyorum Diğer türlü eve geldiğinde beş dakika sohbet etmek istediğin insanın, gözlerini kapamayı tercih etmesi karşısında tarafı üzebiliyor Bu gibi durumlarda onu anlayabildiğin için en azından üstüne alınmıyorsun Söylemeden geçemeyeceğim, şöyle hoş bir yanı da var; yapmaktan belirlenmiş olamadığım şeyler için o beni cesaretlendiriyor Birbirinin aleyhinde durmaktansa, paralel gidiyor yaşadıklarımız TEK ÇOCUKLA YETıNMEM OLASI GÖRÜNMÜYOR Çocuklarla aranız nasıl? Çocuklarla çok iyi anlaşırım, onlarla aramızda ilginç bir bağ var Ben tek çocuk olarak büyüdüm fakat ailemizin topluluk ve bir arada olma halinden nedeniyle hiçbir vakit kardey eksikliği hissetmedim yine de anne olduğum süre tek çocukla yetinmeyeceğimi şimdiden söyleyebilirim Henüz bunun için süre var lakin o süre geldiğinde bir anne olacağıma inanıyorum Duru bir güzelliğiniz var Güzellik sırlarınız var mıdır? Bana kadar alımlılık, iyi ruhlu elde etmek ve bunu gözlerine yansıtabilmektir Fena bir elektriğim yok, insanları seviyorum Güzel görünüyorsam eğer bundandır Fırsat buldukça pilates ve yoga yapıyorum Çocukluğumdan bu yana kırmızı et yemiyorum, sanırım anne olduktan daha sonra tavuk ve balık yemeyi de keseceğim Bunun vücudumda yarattığı eksiklikleri sebzeyle giderebildiğime inanıyorum ARADA BıR BENı KISKANSIN ıSTıYORUM FAKAT KISKANMIYOR Sadakat ve kıskançlıkla ilgili ne düşünüyorsunuz? Yaşadığım ilk ilişkilerde kıskançlık uğruna dünyaları yakabilirdim ama bundan böyle böylece yok Bugüne dek daima kıskanılan taraf ben oldum, ta fakat Ulaş’la olan ilişkime dek O belki de uzun yıllar yurtdışında yaşadığı için hiç klasik Türk erkeği gibi davranmıyor nadiren kıskansın istiyorum, hoşuma gidiyor Kıskanılmaya alıştığım için “Acaba o niye beni kıskanmıyor? diye düşünüyorum lakin bunu hayatımın gündemine oturtmuyorum ınsanın karşısındakini kıskanması, sadece kendisini ve ilişkiyi yormasına sebep oluyor Kendini boşu boşuna üzüyor, karşındakini durduk yerde rahatsız ediyorsun Aldatılmaktan korkmakla yaşanmayacağı bir reel Bunu benimsemek gerek fakat kıskançlığın da tatlı tatlı olması taraftarıyım