Yer Gök Aşk'ta Çifte Düğün yer gök aşk yer gök ask aşk nikah evlilik oyuncularının düğünü Yer Gök Aşk dizisinde iki kız kardeşi canlandıran Birce Akalay (Havva) ve Selen Soyder (Toprak)'e oynadıkları dizi kısmetli geldi ve iki güzel hanımefendi bu yaz dünya evine giriyor 1549265748 1549265748 yergokasktaciftedugun5c57eb5934e52yergokasktaciftedugun5c57eb5934e52yergokasktaciftedugun5c57eb5934e52 Kapadokya’da çekilen “Yer Gök Aşk dizisinin başrol oyuncusu Birce Akalay’dan sonradan kardeşini canlandıran 2007 Türkiye Güzeli Selen Soyder de evleniyor Akalay 17 Mayıs’ta Kapadokya’da yapacakları kır düğünüyle rol arkadaşı Murat Ünalmış ile yaşamını birleştirecek Soyder de dizinin Altın Portakallı eski yönetmeni Ulaş İnaç ile izaç kararı aldı Dizinin yönetmenliğini kardeşi Atıl İnaç ile birlikte önceki ay bırakan Ulaş İnaç, 6 aydır birlikte olduğu Soyder’e geçen aylarda evlenme önerge etti Soyder de teklifi kabul etti İlişkilerinin 6 ay önce Kapadokya’da başladığını gösteren Selen Soyder, “Kurban bayramında Ulaş bana evlilik teklif etti Ben de teklifi kabul ettim Fakat evlilik konusunda net bir tarih belirlemedik Evlilik kararı aldığımız içten Birce ile Murat da evleniyor Fiilen dizimizin adı gibi yer gök aşk oldu diye konuştu Soyder “Yer Gök Aşktaki Toprak karakteriyle “Lale Devrine transfer olarak Türk dizi tarihinde bir prensip imza atmıştı Soyder’in evlenmeyi planladığı İnaç 2005 yılında yönettiği “Türev filmiyle “En İyi Film Ödülünü kazanarak dikkatleri üstüne çekmişti
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.