Selen Seyven ile röportaj selen seyven hayatı selen seyven ve sevgilisi temmuz karikutal sevgilisi doludizgin yıllar gülşen niçin ayrıldı doludizgin yıllardan niçin ayrıldı Genco dizisi ile ün kazan hoş oyuncuya aşk var mı diye sorduk 'HERKES TARAFINDAN TANINIYORUM!' 1548637748 1548637748 selenseyvenileroportaj5c4e563a63befselenseyvenileroportaj5c4e563a63bef http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberselen27mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg GENCO DİZİSİYLE ÇOĞU İNSANIN GÖNLÜNE TAHT KURAN SELEN SEYVEN İLE GENCO’DAN BU YANA YAPTIKLARI, YENİ DİZİSİ VE AŞK HAYATI HAKKINDA NEŞELENDIRICI BİR MÜLÂKAT YAPTIK Seni Genco dizisiyle bilinen Genco’dan bu yana olumlu ve olumsuz yönde hayatında neler değişti? Meşhur elde etmek insanın hayatını derinden ve önemli bir şekilde etkiliyor Lakin beni çok rahatsız eden bir şey olmadı Normalde de sokakta yürürken insanların yüzüne güler yüzlü bir insanım Ünlü olduktan sonra da daha pozitif gülümsemeye başladım Finansal anlamda hoş şartların değişmesi oldu Yapmak istediğim mesleği yapıyorum Genco benim birincil gözbebeğim ve çok başarılı bir meslek oldu Bu mesleğe Genco’yla birlikte değil de başka bir projeyle başlasaydım bu kadar mutlu olamazdım diye düşünüyorum Genco tamamen mesleğimi istediğim statüde yapıyorum Diziden sonradan da, hayatımı A standardında sürerken aniden A fazla standardında bir yaşam sürmeye başladım Bu hayat biçiminde de yeniden eskisi gibi yaşama şansı olmuyor Herkes tarafından tanınmak köklü bir başkalaşım oldu Şu an “Doludizgin Yıllar da yer alıyorsun Oradaki karakterinden bahseder misin? Gülşen karakteri doğrusu dizi içinde değişime uğrayan bir kişilik oldu Çünkü dizi başladığında erkeksi, aşkı hiç tatmayan, ata binmeyi seven bir kızdı Şu Anda ise Gülşen aşık bir kız oldu Yine delikanlı fakat bir yanlamasına da aşk kızı oldu Gerçekte aşkı hayatında ilk kere tadıyor ve ilk kez yaşadığı için de böylece heyecanlı oysa! Büyük aşklar kavgayla başlar cümlesi aşağıda bir aşk başladı Gülşen ile Selen’in ortak yönleri var mı? Gülşen’in bir takım hareket ve tavırları bana benziyor O vakit o sahneleri fazla rahatlıkla canlandırıyorum Örneğin; Gülşen’in Feraye’yi azarlaması gibi Selen de arkadaşlarımı azarlıyor O yönleri bana fazla benziyor Gülşen ve Selen’in dostluk görüşü benzer Keza ikimiz de atları seviyoruz Onun dışarıda öyle benzemiyoruz Bu dizinin Genco değin tuttuğuna inanıyor musun? Genco çok özel bir diziydi İşlenmemiş bir konuyu, depremi işledi Genco’nun hitap ettiği kitle çok genişti Doludizgin Yıllar da fazla özel bir dizi Bir Osman Imtihan işi Ama Doludizgin Yıllar’ın kitlesi hayvan severler, beygir severler, binicilik yapmış olanlar ve lise öğrencileri Yani aşkı yeni yaşayanlar Genco’nun kitlesi çok daha büyük bir kitleydi O yüzden Genco daha çok sevildi Dizinin kanal değiştirmesi bir düşüş yaşattı mı? Aksine yükseltti Ben ona inanıyorum Çoğunlukla dizi bir kanaldan diğerine geçtiği süre biter İzleyici kitlesi o diziyi bırakır Lakin biz kanal değiştirince dizi bitmesin diye halk müziği gruplar açtı Ben diziye bitti gözüyle bakıyordum Fakat aniden inanılmaz mailler yığmaya başladı Başka kanallar da istiyordu lakin şu an olduğumuz kanal ile anlaştık ve ondan sonra dizi fazla daha yükseklere gitti Fazla mutluyum çünkü bölümlerimizde hiçbir aksaklık yaşamıyoruz Bir oyuncu olarak kendimi ve dizimi fazla daha güvende hissediyorum Şu lahza edinmek istediğin yerde misin? Şu an için evet Genco ile başladım Sahiden jan jan diye bir sinema filmim de var O zamanlar 17 yaşındaydım Şu lahza 22 yaşındayım ve içten bir yerde olduğumu düşünüyorum Dizi, televizyon oyunculuğu anlamında insanı çok geliştiriyor Mesela; Al Pacino’ya bir tane süreklilik gönderiyorlar ve o “8 ay daha sonra konuşalım diyor 8 ayda bu senaryoyu çalışıyor Ama bize bir süreklilik geliyor, biz 2 gün içerisinde o senaryoyu çekiyoruz O yüzden daha süratli bir tempoda, daha artı şey öğrenerek ileri gitmek zorunda kalıyorsunuz Bu benim 2’inci dizim İkisinde de başrol oynuyorum Bir tane de sinema filmim var 22 yaşına gelene kadar daha ne yapabilirdim fakat! O yüzden kendimi güzel bir yerde buluyorum İleride almak istediğin nokta neresi? id Sinemaya hayran bir insanım Beyaz perdenin büyüsü vardır ya, herkes ona kapılır Kocaman beyaz perdede ufacık bir karede bile kendi suratınızı bakmak ayrı bir duygu İleride kimin ne olacağı belirli olmaz Lakin en büyük hedefim sinema oyuncusu elde etmek ve Türkiye’de büyük filmlere imza atmak Televizyon oyunculuğuyla sinema oyunculuğu farklı deniyor… Çok farklıdır Televizyonda bir senaryoyu iki günde oynuyorsunuz Ama sinema filminde 1 buçuk ay önceden hazırlanmaya başlıyorsunuz ve bir sahneyi bir günde bile çekebiliyorsunuz Geniş vakit diliminde daha özel ve daimi bir çalışma oluyor Ezel Akay dayın olmasaydı da şu an yeniden benzer yerde olacağını düşünür müydün? Evet şüphesiz! Ekran bilgisi, sinema bilgisi olarak çok artı yararlandığım birisi Ezel Akay Annemle birlikte aynı şirkette çalışıyorlardı O yüzden onlar tamamen benim çocukluğum setlerde geçti Her şeyden önce belli başlı işin nasıl işlediğini Ezel Akay doğruca öğrendim Fakat oyunculuğa girmemde bir etkisi olmadı Sadece “Hacivat ve Karagöz setinde bana ufacık bir rol verdi ve oyuncu olarak seti tanımamı istedi Bu sektöre girmemde de şöyle bir faydası oldu; bana gelen senaryolarda dayıma danışıyordum Ondan hafıza alıyordum Sonuçta dayım Fazla akıllı bir adam olduğunu düşünüyorum Onun zekasından adet edinmek en açık konuşmak gerekirse Bir erkek arkadaşının, Ezel Akay’ın yeğeni olduğun için seninle birlikte olmayı bir basamak olarak görebileceğini düşündün mü? Hiç düşünmedim Ve oyuncu erkek arkadaşım da oldu Zaten oyuncuya oyuncudan diğer sevgili de olmaz Neden? Yapamazlar Olacaksa da fazla mülayim biri olması gerekir Çünkü eve geliş gidiş saati belirlenmiş değildir, ekran önündedir, halk onu tanıyordur… Bir makine mühendisi benim sevgilim olsa ve ben onunla süre geçiriyorsam o benden rahatsız olur Yolda her gördüğüm insan yanıma gelip fotoğraf çektirmek isteyebilir Bunlar olan şeyler Ekran önünde olan millet olarak bunlar da bizim seyirciye görevimiz Natürel ancak de fotoğraf çekilip sohbet edeceğim Eğer ben buna karşıysam o vakit bu mesleği yapmayacağım Yanımdaki insan da bunu görüp bundan rahatsız olmayacak biri olmalı Bunu hoşgörüyle karşılayacak biri olmalı Ben sabah 6’ya dek çalışıyorsam o bunu iyi anlamak zorunda Çünkü oyuncu her lahza çalışabilir O yüzden oyuncuya oyuncudan başka sevgili olmaz Aşkı nasıl tanımlarsın? Aşkın doğrusu bir tanımı yokmuş gibi geliyor bana Aşk, insana ayrıldıktan daha sonra onu beyninden silmek için bir icat yaratacak dek yüksek dozda olabiliyor Aşk insanoğlundaki en yoğun, insan vücudunun yaşadığı süre en çok hormon salgıladığı duygudur Beynin en çok çalıştığı duygu aşktır Bir insana duyulan aşk bambaşkadır “Neden aşık olursun sorusunu da kimse açıklayamaz Ben sadece aşkı bana en fazla hormon salgılatan, beni en fazla mutlu edebilen ve üzebilen duygu olarak tanımlayabilirim En son ne vakit aşık oldun? 2 sene önce oldum Ayrıldıktan sonradan bir şey icat edip onu silmek istedim Aşkın tek olduğuna mı inanırsın? İnsan daima yaşayamıyor İnsanlarla süre geçirmeyi seviyoruz fakat aşk fazla basit olmuyor Özel hayatına vakit ayırabiliyor musun? Birçok insan “pek çok yoğun çalışıyorum oysa özel hayatım kalmadı diyor Ama herkes özel hayatına zaman ayırabilir Ne değin fazla çalışırsan çalış eve geldiğinde bir DVD film izleyebiliyorsan bu senin özel hayatındır O DVD filmini de oturup sevgilinle izleyebilirsin Ben de fazla çalışıyorum ama özel hayatıma da vakit ayırıyorum Sevgilin olduğunu da öğrenmiş olduk… Evet var Tanıdığımız birisi mi? Olabilir Ama kim olduğunu söylemek istemiyorum Faik Ergin’le niçin ayrıldınız? Biten bir şeyin üzerinden fazla fazla konuşulmaz Faik benim çok sevdiğim bir insan Takriben 1 buçuk sene baştan başa güzel bir ilişki yaşadık Her noktası güzeldi Ama bir yerden daha sonra bitmesi gereken şeyler biter Gitmeyen bir şeyi de yürütmek fazla basit olmuyor İki tarafın da çok yüksek egoları varsa ve çok yüksek duygulara sahipse biraz duygu şiddeti yaşıyorsunuz ve bu yüzden çatışmalar çıkıyor Çatışmalara da bir süre sonradan katlanamıyorsunuz Bunlar kavga gürültü de değil Yalnızca iç içe çatışmalar İkimiz de zeki ve olgun halk müziği olduğumuz için böyle bir karar verdik Temmuz Karikutal ile el ele görüntülendiğiniz iddiaları hakkında ne düşünüyorsun? Doğru değil Bir mekandan çıkarken kalabalık esnasında “gel arkadaşım diye kolundan tutup çekmişimdir Temmuz benim çok yakın bir arkadaşım O Kadar bir şey olamaz Kendini hoş buluyor musun? Hayır Alımlılık kavramı insandan insana değişir Sen hoş değilsen yalnızca oyunculuğunla mı başrol oynuyorsun? Oyunculuğumla mı oldum bilmiyorum Fiilen onu beni seçenlere sormak lüzumlu Fakat şimdiki dizimde oyunculuğumla olduğumu Osman Hoca’yla da konuştuğumuz için biliyorum Kendimi hoş değil ama başlıca sempatik, şeker, enerjik bir kız olarak görüyorum İnsanlarla sohbetim iyidir aynı zamanda fena bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.