Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sedat Abi;

sedat Abi;
0
151

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sedat Abi,
Gene otobusle İstanbul'dan İzmir'e gidiyordum Yanımda oturan da benim gibi iri kıyım olunca komple vucut teması oldu Gecenin ilerleyen saatlerinde, ikimiz de uyumuşken, yanımdaki yolcu birden sıcradı Karımdan alışık olduğum icin, 'Gecti bitanem Ben yanındayım, yok bir şey' deyiverdim! Adam gozlerini aralayıp dehşetle bana bakmıştı İşte o an benim bittiğim andır Sedat Abi

Universite yıllarım Kulak rahatsızlığımdan dolayı hastaneye gitmiştim Doktor muayene esnasında rahat olmam icin benimle sohbete başladı 'Oğrenci misin?' 'Evet' 'Hangi universite?' 'Uludağ' 'Ben de oradan mezun oldum
Hangi bolumde okuyorsun?' 'İşletme' dedim ve bombayı patlattım: 'Siz hangi bolumden mezun oldunuz?' 'Sence?' İşte o an benim bittiğim andır Sedat Abi

Sabah ofiste telefonla konuşuyordum Telefonu omuzumla başımın arasına sıkıştırmıştım Elimin birinde cep telefonu, diğerinde poğaca vardı Cep telefonumu şarj etmek isterken şarj aletinin ucunu birden poğacaya soktum! Goren oldu mu diye kafamı cevirince de mudurumle goz goze geldimSırıtıyordu İşte o an benim bittiğim andır Sedat Abi

Lise 1 sınıftaydım Kimya dersinde ''ısınan maddeler genleşir'' konusunu anlatan hocamız, 'Orneğin pirinc' deyince atladım: 'Haklısınız hocam yaa! 2 bardak pirinci ısıtınca koca bir tencere pirinc pilavı oluyor' Hoca, 'Oğlum bu yemeklik pirinc değil, metal olan pirinc' deyince butun sınıf gulmekten yerlere yatmıştı İşte o an benim bittiğim andır Sedat Abi

Eve gitmek uzere Bakırkoy dolmuşu bekliyordum Sigaramın kalmadığı aklıma gelince onunde durduğum Tekel bayiine girecekken minibus geldi Apar topar bindim Şofore parayı uzatıp, 'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkac saniye yuzume bakıp, 'Abi bu Bakırkoy'e gider' diye cevap verdi! İşte o an benim ve şoforun bittiği andır Sedat Abiimagessedatabi5ad7735512093gif

858,505Konular
982,765Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt