Şebnem Bal, Alişan adam gibi adamdır ama benim sevgilim yokdedi ARKADAŞIM OLMASA, ALİŞAN'LA AŞK YAŞARDIM Geçen haftalarda Alişan ile görüntülenen şarkıcı Şebnem Bal, Alişan adam gibi adamdır ama benim sevgilim yokdedi Bülent Ersoy ve Seda Sayan'a vokalistlik yapan Şebnem Bal 'Yangın Kızılı' adlı albümü ile müzik piyasasına girdi Adı Alişan ile aşk dedikodularına karışan Bal, Sadece arkadaşızdedi * Birincil albümünüz Dinleyici bu albümde ne bulacak? Hayatın her parçasından bir şeyler kattık albümümüze Aşk, hüzün, misafir etme Cümbür Cemaat kendinden bir şeyler bulacak * Bülent Ersoy ve Seda Sayan ile nasıl tanıştınız? Üsküdar Musiki Cemiyeti'ne başlamama da sebep olan yakın arkadaşım Yelda o dönemde Bülent Ersoy'un vokalistliğini yapıyordu Onun vasıtası ile Bülent Ersoy ile tanıştım Bir dönem bir TV kanalında spiker yardımcılığı yapıyordum Seda Sayan ile de öyle tanıştım * Hangisi ile hedeflemek daha kolay veya zevkli? Eğer işinizi dürüst yaparsanız iki isimle de hedeflemek gayet kolay ve zevkli Tabii fakat her işte olduğu gibi bu işin de zorlukları var İki büyük marka ve siz o markaları temsil ediyorsunuz * Albümde Alişan ile düet yaptınız Geçenlerde de birlikte görüntülendiniz Iddia edildiği gibi aranızda aşk ilişkisi var mıydı? Alişan bana maksimum takviye veren sanatçılardan biri ama benim sadece arkadaşım Alişan adam gibi bir adamdır Eğer benim arkadaşım ve dostum olmasaydı, tam evlenilecek ve aşk yaşanabilecek bir erkek H2
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.