Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Savaşta Sırasında Duşmana Karşı Zafer Kazanmak İcin Okunacak Dualar

0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla

Allah’ım, galibiyetindeki ustunluk ve yakalamandaki şiddet hurmetine, yardımındaki sur’at hurmetine, haram kıldığın şeylerin işlenmesi sebebiyle gosterdiğin kıskanclık ve kızgınlık hurmetine, ayetlerinle Sen’den himaye isteyenleri himaye etmen hurmetine istiyoruz, ya Allah, ya Karib (yakın olan), ey işiten, ey dualara icabet eden, ey hesabı cabuk goren, ey Cebbar, ey Mutekebbir, ya Kahhar ve ey yakalaması şiddetli olan

Ey azgınların kahrının aciz bırakamadığı, ey kralların, kisraların ve facir duşmanların azgın inatcılarını helak etmek kendisine zor gelmeyen; bana tuzak kuran kimsenin tuzağını kendi başına gecir, bana hile yapanın hilesini kendine cevir, benim icin kuyu kazan kimseyi o kuyuya duşur, bana tuzak icin ağ kuran kimseyi, ey Efendim kendisini o ağa uğrat, onu tuzağa av ve esir yap!

Allah’ım, Kafhayaaynsad hakkı icin bize duşman korkusuna karşı yardım eyle Onları helak eyle, onları sevgili kullarına feda eyle, onları bugun ve yarın kısa zamanda belalara uğrat

Savaş Sırasında Duşmana Karşı Zafer Kazanmak İcin Okunacak Dua

Allah’ım, birliklerini toz duman et

Allah’ım, topluluklarını dağıt

Allah’ım, sayılarını azalt

Allah’ım, keskinliklerini korelt

Allah’ım, belaları uzerlerine yağdır

Allah’ım, onlara azabını ulaştır, ellerini bağla, kalblerini tut ve onları emellerine ulaştırma

Allah’ım, nebilerine, rasullerine ve dostlarına yardım ederek duşmanlarını darma dağın ettiğin gibi onları da paramparca eyle

Allah’ım, duşmanlarına karşı sevgili kullarının ocunu aldığın gibi bizim de ocumuzu al

Allah’ım, bize karşı duşmanlara imkan verme, gunahlarımız sebebiyle onları uzerimize musallat etme (Yedi defa: Hamim) İş kızıştı ve yardım geldi, artık onlar bize karşı yardım goremezler Hamim Aynsinkaf, korktuğumuz şeylerden himayemizdir

Allah’ım, gaflete duşurulmenin şerrinden bizi koru, bizi belaların mahalli eyleme!

Allah’ım, emellerimizi ve umidlerimizi bize lutfeylegercekleştir

Ya HU, ya HU, ya HU!

Ey fazlı sayesinde istediğimiz, Sen’den dualarımızı acilen kabul etmeni istiyoruz Acilen istiyoruz Allah’ım acilen

Savaş Sırasında Duşmana Karşı Zafer Kazanmak İcin Okunacak Dua

İlahi, bize icabet eyle! Ey efendimiz NUh aleyhisselam'a icabet eden, ey efendimiz EyyUb aleyhisselam’dan sıkıntıları gideren, ey efendimiz Zekeriya aleyhisselam’ın duasına icabet eden, ey efendimiz YUnus bin Metta –aleyhisselam’ın tesbihini kabul eden, bu kabul olan duaların esrarı hurmetine yaptığımız duaları bizden kabul etmeni ve istediğimiz şeyleri vermeni taleb ediyoruz ( UC KERE: “Sen’den başka hicbir ilah yoktur Sen’i tenzih ederim Gercekten ben zalimlerden oldum (elEnbiya, 87) diyen mu’min kullarına ettiğin vaadini bizim icin gercekleştir, yerine getir) Allah en buyuktur, Allah’ın kılıcı onları kesecektir Allah veli olarak yeter, Allah yardımcı olarak yeter, Allah bize yeter, O ne guzel vekildir Guc ve kuvvet ancak yuce ve azamet sahibi Allah’ın yardımıyladır

“Butun alemlerde NUh’a selam olsun! (esSaffat, 79)

(Uc defa: Bize icabet et, dualarımızı kabUl eyle!)

“Boylece zulmeden toplumun koku kesildi Hamd, alemlerin Rabbi Allah’a mahsustur (elEn’am, 45)

“…Nitekim (o kasırga gelince) onların evlerinden başka bir şey gorulmez oldu İşte biz suc işleyen toplumu boyle cezalandırırız (elAhkaf, 25)

Allah, Efendimiz Muhammed’e, aline ve ashabına tam olarak salatu selam eylesin! Hamd, Alemlerin Rabbi Allah’a mahsustur

858,505Konular
982,654Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt