Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şarkılar Seni Soyler Şarkı Sozu

Şarkılar Seni Soyler Şarkı Sozu
0
198

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Şarkılar Seni Soyler Şarkısının Sozleri

Şarkılar Seni Soyler

Şarkılar seni soyler
Dillerde nağme adın

Aşk gibi, sevda gibi
Huysuz ve tatlı kadın

En guzel gunlerini
Demek bensiz yaşadın

Similar threads

Zeki Muren Huysuz ve Tatlı Kadın sozleri Huysuz ve Tatlı kadın şarkısı sozleri şarkılar seni soyler dillerde nağme adın aşk gibi, sevda gibi huysuz ve tatlı kadın en guzel gunlerini demek bensiz yaşadın şarkılar seni soyler dillerde nağme adın aşk gibi, sevda gibi huysuz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Nurullah Cukan 8 ocakta soylediği şarkı O Ses Turkiye Nurullah Cukan 8 Ocak Nurullah Cukan Yandım Yandım şarkı sozu Ozledim seni, duştum yollara Actım gonlumu ruzgarına Bir hayaldi sanki, bir macera Yıkıldım Kelimeler paramparca YandımYandım Yandım yandım ahhhh ki ne yandım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Pazartesi Gunu Sozleri Ve Mesajları Pazartesi Gunu İle İlgiili Şiirler Hergun pazartesi Hergun sonbahar Sensiz uşuyorum Dinmek bilmiyor yağmur, fırtına Hergun karanlık Hergun bir ayrılık Bitmek bilmiyor Hergun aynı aynı sıkıntı Hergun gidiyorsun sanki yenibaştan Bıktım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Yonca Evcimik sonbaharda geleceğim şarkı sozu sonbaharda geleceğim sozleri Yonca Evcimik Yonca Evcimik Sonbaharda Geleceğim şarkısının sozleri Sonbaharda Geleceğim Şarkı Sozu varsın yapraklar yerlere dokulsun ben sana ruzgar olup eseceğim sen hep dort mevsim acan gulsun bekle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Pazartesi Gunu İle İlgili Sozler Pazartesi Gunu Şiirleri Hergun pazartesi Hergun sonbahar Sensiz uşuyorum Dinmek bilmiyor yağmur, fırtına Hergun karanlık Hergun bir ayrılık Bitmek bilmiyor Hergun aynı aynı sıkıntı Hergun gidiyorsun sanki yenibaştan Bıktım artık yalnız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,505Konular
982,810Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt