Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Saint Row 2 Kasma ?

Saint Row 2 Kasma ?
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar saint row 2 'de istediğim gibi oynuyorum high'ta kasmıyor mediumda kasmıyor low'da kasmıyor ama arabaya binince gidiyor bir kasma giriyor bir anda baya ileri gitmiş buluyorum kendimi ve donanımımım canyourunit'de felan test ettim medium seviyede yani pass diyor fakat oyunda araba kullanırken felan arada kasma giriyor ve gerçekten oyundan sogutuyor hd4830 var kasması imkansız ?

Similar threads

Oyun ve Oyuncu IFIWEREARICHMAN : Akçe verir ILIKEDRESSINGUP : Kıyafetiniz değişir BOOOOORING : Oyun hızlanır NASTYLIMBSCHEAT : Daha fazla kan ITSALLGOINGMAAAD : Çılgın insanlar NOBODYLIKESME : İnsanlar sizden nefret eder WEAPONSFORALL : İnsanlar herkesle kavga eder Silah ve Can...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Accelerator Oyun sırasında Ctrl tuşunu basılı tutup aşağıdaki kodları kullanın: Kod Sonuç muchmoney $130,000 allweapons Tüm silahlar helpme Hasarı onarır agressor Sınırsız silahlar booster daha fazla hızlanma Act of War: Direct Action Single player modunda ENTER'e basın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
İlk oyuna dair küçük bir video seyredip anıları tazeledikten sonra asıl oyuna dönüyoruz Kahramanımız olanları anlama çabasında asistan kıza sorular sorarken, kendisinden Animus adlı cihaza yatması isteniyor Herhangi bir tuşa basarak Animus? uzanın 15 yüzyıl İtalyası?da doğum sancıları içinde bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Bully Haydut X: Görev Yerleri Mavi X: Ara Grevler Üçgen Yukarı: X yukarıda demektir Üçgen Aşağı: X aşağıda demektir Çan: Ders Zili Turuncu Üçgen Yukarı: Ders Sınıfı Yukarıda Turuncu Üçgen Aşağı: Ders Sınıfı Aşağıda Cezalar: Eğer okul içinde yaramazlık yapıp 3 kez yakalanırsanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
A Age of Empires Oyun sırasında enter'a basın ve hileleri yazın: BIG BERTHA: Catapultun istatistiklerini arttırır BIGDADDY: Roketli araba BLACK RIDER: Atlı okçuların atış gücü artar COINAGE: 1000 altın DARK RAIN: Okçular hareket halindeyken ağaca dönüşür DIEDIEDIE: Game Over! FLYING...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt