Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sahurda Soylenen Maniler

Hoş geldin! akan02 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Sahurda Soylenen Maniler
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Sahurda Soylenen Mani

Ramazanda Sahurda Soylenen Maniler

Sahur oldu ışıyor
Bulbuller otuşuyor
İftara cay deyince
Yureğim tutuşuyor

Sofrada fakir olsun
Tabağı cukur olsun
Karnı doyduktan sonra
Duayı okur olsun

Yun yatakta yatarız
Yapma cicek satarız
Biraz bekle davulcu
Şimdi bahşiş atarız

Arnavutmusun Tatarmısın
Ekşili corba yapar mısın
Sana davul calıyorum amma
Acaba sen oruc tutar mısın

Bak geldi etli dolma
Cok yiyip gobek salma
Ustune bir kahve ic
Teravihe gec kalma!

Bu aya sultan ay derler
Kaymak ile baldan yerler
Ezelden adet kılınmış
Bekciye bahşiş verirler

Cebimin ağzı dardır
İcinde şeker vardır
Sabreyle aman gonul
İftara neler vardır?

Ezanlar hep okundu
İftarlığım lokumdu
Ac karnına cok yedim
Bana biraz dokundu

Similar threads

Komik Ramazan manileri En Komik Ramazan Manileri Akşamdan pilavı pişirdim Gene karnımı şişirdim Cok mani diyecektim ama Defteri yolda duşurdum Arnavut’musun Tatar’mısın Ekşili corba yapar mısın Sana davul calıyorum amma Acaba sen oruc tutar mısın Bak geldi etli dolma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Ramazan Manilsi En Guzel Ramazan Manileri Sahur Manileri Davulcu Manileri Muslumanlar icin ramazan manileri hoş bir latife gibidirDinimizde ramazanı renklendir guzel manilerle sahur sofraaları şenlenir Arnavut'musun Tatar'mısın Ekşili corba yapar mısın Sana davul calıyorum amma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
235
Hoşgeldin Ramazan Manileri 2019 2019 Ramazan Manileri Ahmet ağa uyursun uyursun Uykularda ne bulursun Kalk al abdest, kıl namaz Sabahleyin cenneti bulursun Akşamdan pilavı pişirdim Gene karnımı şişirdim Cok mani diyecektim ama Defteri yolda duşurdum Aldanma sağa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Ramazan Manileri Kısa Ramazan Manileri Ezanlar hep okundu İftarlığım lokumdu Ac karnına cok yedim Bana biraz dokundu Gunahın olsa yığın, Yine de Ona sığın Gazabından fazladır, Rahmeti Allah'ımın Gokyuzunun melekleri Devran eder felekleri Bu ayda ikram edenin Zayi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Komik Ramazan manileri En Komik Ramazan Manileri Akşamdan pilavı pişirdim Gene karnımı şişirdim Çok mani diyecektim ama Defteri yolda düşürdüm Arnavut ’musun Tatar ’mısın Ekşili çorba yapar mısın Sana davul çalıyorum amma Acaba sen oruç miktar mısın Bak geldi etli dolma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,556Konular
982,097Mesajlar
32,756Kullanıcılar
yasorektSon üye
Üst Alt