Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sagopa Kajmer - Boom (feat Derin Darbe)

Sagopa Kajmer - Boom (feat Derin Darbe)
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sagopa Kajmer Boom (feat Derin Darbe) (Yaovv) Sagopa Kajmer Derin Darbe BAŞLA!!! Yarını olmayan dünlere yazılmış her şiir Ve şair olmuş düşünce oysa kaleme düşmüş her sözü Daima karanlık anlatıldı şarkılarda gün yüzü Yalpalayan ömürler, aşikar üzüntü görüntüsü Yalnızlıkla sevişir oldum, karanlık daima zifir Ve gökyüzünde güneşin doğum sacılarını bekledim Doğmamış güneşti doğacak her ışık hazin seyir ancak Armağan olacak her yarın, manevi hazinedir Vasiyetimdir cümlelerimin her kelimesi sahi asi Sagopa bitap tek tabanca 26 arifesi Kimler önüne geçebilir zamanın akışının Cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım Yaşarım iskeletler diyarında bir et parçasıyım Varımı yoktan aldım daldım şimdiden derin uykuma vardım Beklemekle geçti yıllarım ve kar beyazdı saçlarım Üzüntülü yazdı rhymelar'ım ve tarumardı sabrım Harbi yaşadım benliğimle çok savaştım Yazdım olmadı ve kaçtım RAP uzattı elini çekti kulağımı Yaz dedi, dikte bir farzdır Farzın adresinde sen hikamet halinde, bu tanrıdan bir arzdır Öylesine baskı oldu, böylesine bir gidişi resmetmek Kalemi makineye attım, her çizikte kareler aldım Sundum önüne yaradanın ve bekledim cevabını, hep cevapsız kaldı çağrım , Bağırdım!!! (1) RAKS! edemedim Tekrar yenildim AK! simi göremedim Âmâ oldum YARGI! sızım Vuramadım şakağına BAK! sın Kör gözlerime (2) RAKS! edemedim Yine yenildim AK! simi göremedim Kör oldum ADALET! sızım Vuramadım şakağına BAK!!! sın Âmâ gözlerime Darbe Kus! Ağlamakla başlar herşey, bağlamakla gelir gerisi Taze derisi, anlayan sesi oluverir Tek kötekle tımar edilir insan oğlu, yazık, bir kazık Pasapottur diğerlerinen temsilen eğerlerini Kİn miktar, ekin batar, Güneş satar tüm değerlerini Üç kuruşa; kalleş doğanlar, kalleş ölür! Bölünür ülkeye arzuların, sömrülür doğaların Gelicek üstüne, ATA'ndan gayri üstüne, İşlediğin(?) nota; Rehperler Derneği! Rehperler bileği kelepçe Kaçakçılar tazminatla anayasa Musakka oluverdi Yurtta asilzade kalıverdi, Dünya'da barışma olsun Yarışıyorsun kime karşısında? Yaşı Altmış Posası çıkmış sadakat misin devlet köpeği, el emeği, bilgisayar göbeği İlgisizi durduğun sandalyeyi boşalt! veya çaresiz gördüğün şu milleti yaşat, yaşat, yaşat, yaşat, Yaşat!(Yeah Derin Darbe) Ahhh Düşük yapmış umutlarımın, buruk sancısıyla, Tepe noktasında gezinen acılarımı kim paylaşır? Küt etmekle kaynaşır ve saydamlaşır Dinlettiğinde herşey bariz, herşey açık İçinde bir kaçık varsa kürtajla aldır Çünkü Montajla düzelmeyecek tek şey HAYATTIR! Sana KIYAKTIR! Dinliyorsa aşağı bir bit kolonisi vardır İnanama yalanla yatan, dolanla kalkar da Gizli gözlük takar, sözlükten bakar da Bulamaz huzurun anlamını, Randımanını alamamış günah motorları Durun, üretimi durdurun Sorun; tüketmemiş olmamız Kabus kaldı sabrımız ve hatalıydı tavrımız Tok olsa da karnımız, yetinmeyi bilmeyiz Dip Anekdot! Anlatılan İNSAN (Respect!Youuuvvv) (YAa YAa SAGO Kastır!!!) (1) RAKS! edemedim Yeniden yenildim AK! simi göremedim Kör oldum YARGI! sızım Vuramadım şakağına BAK! sın Âmâ gözlerime (2) RAKS! edemedim Tekrar yenildim AK! simi göremedim Âmâ oldum YARGI! sızım Vuramadım şakağına BAK!!! sın Âmâ gözlerime Yeaaah Sagopa Kajmer! Zorlama Mira UnderGround Samsun; Derin Darbe! Asi, MİcRop(Yess Sir!(?))  

858,500Konular
982,369Mesajlar
32,972Kullanıcılar
estergon37Son üye
Üst Alt