

Sizin ve ailenizin sıhhati ne kadar değerli?
Illetler için evvelce tedbir almak istersiniz değil mi?
Vücudunuz için gerekli mineral ve vitaminleri alıyor musunuz?
Bu dertler sizin için ne kadar değerli?
Ruşeym mucizesi,kalp-damar sıhhatini had ve sindirim sistemini koruyor,
kilo denetimine yardımcı, kollestrolü düşürüyor,kas-sinir gelişimine, büyüme ve cinsî gelişime yardımcı oluyor,hastalıklara karşı direnci arttırmaya, sağlıklı saçlara, cilde , gözlere,iyi bir ruh durumuna sahip olmanıza yardımcı oluyor,ve bir çok araştırmaya husus olduğu bilinmekte..…
Ekmek, devletimizde en önemli azık konumundadır. Günde kişi başına ortalama 350 gram ekmek tüketilir. Günlük kalorinin yaklaşık % 30-40 ı’ kepeği ayrılmamış tahıllardan karşılanmalıdır. Kepeği ayrılmış tahıl ve eserleri tüketimiyle; gebe hatunların %39'unda B2, % 81 'inde B12, %76'sında folik asit,%72'sinde çinko eksikliği;
Emziren validelerin % 43'ünde B2, %36'sında B6, %60'ında B12, %73'ünde folik asit eksikliği;
Mektep evlatlarının %90'lnda B2, %83'ünde B6 eksikliği görülmektedir.
Bu durumun çoçuklarda ve gençlerde fizikî gelişmeye, kavrama yeteneğine, yetişkinlerde çalışma verimine ve ruh sıhhatine olumsuz yansıması kaçınılmazdır
Ruşeym buğday başağının alt kısmında bulunur ve buğdayın "tüm besin değerlerini" taşır.Besleyici bedeli çok yüksektir.Ruşeym tam bir vitamin,ve mineral deposudur. Bunun yanında bir çok illeti önlemede,etkili olan kıymetli aminoasit ve omega 3-6-9 yağ asitleri içerir.
İnsan vücudu için gerekli olan temel besinler, karbonhidratlar, vitaminler mineraller, aminoasitler, yağlar ,su ve posadır.
Beyaz ekmek prodüksiyonu aşamasında, ekmek unundan ruşeym maatteessüf ayrılmaktadır. Ruşeymin yapısında 18 amino asit,10’dan ziyade vitamin, 8 mineral,
913 protein bileşimi, omega 3, omega 6, omega 9 yağ asitleri, prebiyotik enzimler,A, B1, B2, B3, B5, B6, C, D, E, Folik asit, Selenyum,Ko-enzim Q10, Fosfor, Sodyum ,Çinko,Kalsiyum,Magnezyum, Demir , Manganez, Potasyum, Triptofan,
Treonin, İzolösin, Sistin,Tirozin, Arginin, Fenil ortamın,Glutamik asit, Aspartik asit, Lizin, Histidin, Sahanın, Lösin, Glisin, Prolin, Serin,Valin,Metionin bulunur
Doğal bir eser olan ruşeym artık devletimizde de uygulanabilen müsait teknolojiler ile ekmeğimizin içinde nokta alabilecek duruma gelmiştir.Tüm bu yararları göz arkası etmeden daha bilinçli ve sağlıklı beslenmek için geç kalmış sayılmayız.
YEDİKLERİMİZ İLACIMIZ, İLACIMIZ ,YEDİKLERİMİZ OLMALIDIR.