Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sac Kavurma

Hoş geldin! degirmencim190 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Sac Kavurma
0
44

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
sac-kavurma.jpg

Sac Kavurma Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram küçük doğranmış et
  • 2 orta uzunluk domates
  • 4-5 adet kırmızı yeşil biber
  • 2 adet iri soğan
  • Yarım çay bardağı su
  • Zeytinyağı
  • Kırmızı biber
  • Karabiber
  • Tuz
  • Kimyon
  • Pul biber

Sac Kavurma Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle eti saça alıp milangazın orta ateşinde yağsız kavuralım, et suyunu salıp çekecek.
  2. Suyunu düzgünce çekince içine yarım çay bardağı kadar dilerseniz daha fazla da olabilir zeytinyağı ekleyelim ve 1-2 dakika daha kavuralım.
  3. Kabuğunu soyup olabildiğince ince kıydığımız domatesi etin üzerine alıp domateste bıraktığı suyunu çekene kadar kavuralım bu etapta suyunu da yavaş yavaş ek edebilirsiniz.
  4. Domateste suyunu çektikten sonra ince kıydığımız biberleri ek edip bir 3-4 dakika kavurup ince doğranmış soğanı da ekleyelim.
  5. Bütün gereçleri yeterlice harmanlayalım ve en son ocaktan alacağımızda baharatlarını ekleyelim ve düzgünce karıştırdıktan sonra ocaktan alalım baharatları yanmasın.
  6. Lokum üzere pişmiş saç kavurma hazır ???? Afiyet olsun ????
 
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt