Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rüya yorumuna güvenen melekler;yorumlayın lütfen rüyamı

Rüya yorumuna güvenen melekler;yorumlayın lütfen rüyamı
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Rüya yorumuna güvenen melekler;yorumlayın lütfen rüyamı merhaba meleklerben bu gece çok fena bir rüya gördüm sayıklayarak uyandım zaten,yorumlayabilecek birisi lütfen baksınrüyamda ben biriyle birlikte kardeşimdi sanırım belirlenmiş değilim bilgisayarın başında oturuyoruz fakat açık değilbilgisayarın arkasındada bizim evmizin antre kapısı çok yakın(gerçek evimizdi rüyamdaki),kapının önünde tabut var içeride ve ölen sağ olan annemdibaşında annesi ve babası vardı lakin yüzleri benim annem ve babamın yüzleriydibirden bize bir devlet büyüğünden haber geliyor ve annemin sahiden yaşıyor olduğunu söylüyorlarben duyunca tabutu açtırıyorum ama yüzü kapalı şekilde,annemin annesi annemin kalbine dokunuyo ve hafif hafif attığını hissediyo ben derhal yüzünü açtryorum veya açıyorum kesin değilim ama annemin yüzü mosmor ve vücudu şiş şekildeanneme anne anne diyorum annem ağlıyo bende ağlıyorum yalvarmaya başlıyorum annemin elini tutup anne nolur dön nolur dön diye ama okadar aralıksız ve ağlayarak söylüyorumki zaten bu şekilde sayıklayrk uyandımannemin gözlerinden yaşlar akıyor bakıyo bana yavaşça nefes alıyo fakat fazla fena üzgün görünüyor ve rüyanın sonuna doğruda bugünlerde kavgalı olduğu ablam mutfakta bişeylere kızıyor,annem sesini duyunca gözyaşları içinde kızmaya başlıyo bu kız sussun böylece gelirim ben gibi birşeyler söylüyorve öyle bitti rüyafazla kötüydü annemin o görüntüsü resmi olarak fırlayarak uyandıım lütfen yorumunua güvenenler yorumlasın lütfenruyayorumunaguvenenmelekleryorumlayinlutfenruyami5c528148f1e6dalt :( Frown :(ruyayorumunaguvenenmelekleryorumlayinlutfenruyami5c528148f1e6dalt :( Frown :(  

858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt