Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ruhum Bedenimi Terk Etmeden, Ne Olur Sende Sev Beni

Ruhum Bedenimi Terk Etmeden, Ne Olur Sende Sev Beni
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ruhum Bedenimi Terk Etmeden, Ne Olur Sende Sev Beni Sabretmiştim ben günlerce, belki senelerce, Belki bir umutya, sende seversin beni diye Islanmıştım zamanın durmak bilmeyen yagmurlarında Biriktirmiştim, her bir saniyenin akan damlalarını, tek tek toplanmıştı her bir damla, aşk okyanusuma Hali hazırda bir sevgim var, sahibini bekliyen, Kismeti fazla fakat, nasibi bilinmez Karar kılmıştım sahibi sen olacaktın, Gelecegimde, sen olan yarınlarımın Sen bilemezsin sana besledigim sevgilerimi, Çünkü ben, imkansız bir aşkın esaretinde, Yarını olmayan bir sevdanın peşine düşmüş, Acımasızca paylaşmaya çalışıyorum sana olan sevgimi İşte bu yüzden kendi ellerinde değil ettin beni madem ki, ne hayaller ile beslemiştim ben yüregimi Ne hayaller kurmuştum senin için Fakat şu anda, keşkelerimle örülmüş bütün benligim Senin için kolaydı sevgiden firar etmek, Ne de olsa bilemezsin sen, sevilmek nedir, Bilemezsin, seven ne haldedir Bir zaman anlarsın seni sevenin degerini, O zaman da sevenin ruhu, Terketmiştir bundan böyle, kendi bedenini seçme parça  

858,505Konular
982,656Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt