Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

RTÜK Başkanından Muhteşem Yüzyıl 'la İlgili Açıklama !

RTÜK Başkanından Muhteşem Yüzyıl 'la İlgili Açıklama !
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
RTÜK Başkanından Mükemmel Asır 'la İlgili Izah Etme ! Bu konu; RTÜK Başkanından Harikulade Asır 'la İlgili Izah Etme haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Harikulade Asır başladığı günden beri o kadar çok şikayet aldı ve polemiklere konu oldu İzleyicilerin bir kısmı diziyi Osmanlı hayatına hakaret niteliği taşıdığını, bir kısmı Osmanlı hayatının bu şekilde ve çirkin olduğunu bir kısmı da bu filmin sadece kurgu olduğunu düşündü ve buna inandı Hatta tartışmalara Başbakan zeka karıştı Ve sonunda RTÜK Başkanı Davut Dursun, Mükemmel Yüzyıl ilk olarak olmak üzere tepki bölge dizilerle ilgili tanımlama yaptı İşte o yorumlama 1548629181 1548629181 rtukbaskanindanmuhtesemyuzyillailgiliaciklama5c4e34c1370a9rtukbaskanindanmuhtesemyuzyillailgiliaciklama5c4e34c1370a9 rtukbaskanindanmuhtesemyuzyillailgiliaciklama5c4e34c1370a9 RADYO Televizyon Üstteki Kurulu (RTÜK) Başkanı Davut Dursun, Başbakan’ın çıkışıyla tartışılmaya başlanan ‘Muhteşem Yüzyıl’, Behzat Ç dizisiyle ilgili açıklamalar yaptı: ATATÜRK’Ü KÖTÜLEYEMEZSİN “ARA SIRA ‘Muhteşem Asır’ dizisini izliyorum Oysa televizyon izlerken ‘şu yayında ihlal var mı acaba’ diye izlemiyorum RTÜK’te profesyonel arkadaşlar zaten yayınları peşine düşüp takip ediyor İhlal varsa rapor hazırlıyorlar Ortadoğu’da ‘Mükemmel Asır’ dizisi ‘Sultanın Haremi’ diye yayımlanıyormuş Yapımcının tartışmaları dikkate bölge bir hassasiyet içinde senaryoda birtakım şansın dönmesi yapması beklenebilir Benim de böyle bir beklentim var “Atatürk’ü sevsen de sevmesen de bu ülkenin milli değeri Özel bir düzenleme olmasa da Atatürk ile ilgili kötü bir yayınlama yapabilir misin? Yapmamalısındır da Toplum hassasiyet gösterir O nedenle tarihi şahsiyetlerle ilgili de aynı şey söz konusu olmalı Meclis Başkanlığı Ulusal Saraylar Dairesi Başkanlığı bir kitap yayınladı ‘Osmanlı’da Harem ve Cariyelik’ diye CARİYELER DEKOLTELİ DEĞIL “Cariyelerle ilgili birtakım gravürler, resimler var Cariyeler Muhteşem Asır’daki gibi açık yakalı, dekolteli yok Haremle ilgili insanın beyninde bir ütopya var, bilhassa Batılıların kaleme aldıkları Yapımcıların Muhteşem Yüzyıl’da kullandıkları argümanlar da Batılıların yazdıkları gerçekten Behzat’ı biz evlendirmedik RTÜK Başkanı Dursun diğer dizilerle ilgili de şunları söyledi: “Ara Sıra arayıp diyorlar oysa, ‘Geçen hafta şikâyet etmiştim şu diziyi, niye hâlâ yayında?’ RTÜK’ün böyle bir yetkisi değil Bir dönem ‘Behzat Ç’ ve ‘Bir Bayan Bir Erkek’teki kişileri evlendirmeye çalıştığımızı sanıyorlardı ‘İlgimiz yok, biz çöpçatanlık yapmıyoruz’ dedik, lakin bu anlaşılmadı Nasıl Olursa Olsun bu gibi durumlarda bildiri vermemiz gerekecek ‘Behzat Ç evlendi ama bizimle ilgilisi yok Not: RTÜK’ diye  

858,505Konular
982,698Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt