
Rice Stick Sebzeli Pirinç Eriştesi Tanımı İçin Gereçler
- 1 paket pirinç eriştesi
- 2 havuç
- 3 kırmızı biber
- Tuz
- Bir tutam dereotu
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
Rice Stick Sebzeli Pirinç Eriştesi Tanımı Yapılışı
- Havucu ve kırmızı biberi yıkayıp, kurulayalım.
- Jülyen doğrayıp evvel havucu, sonra da biberi sıvı yağda kavurun biraz kızarsın, tuzunuda ekleyin.
- Geniş bir tencereye sıcak su koyun, erişteyi kaynar suya daldırın.
- Yumuşayıncaya kadar haşlayın mutlaka 5dakikayı geçmesin yoksa hamur olur.
- Yumuşayan erişteyi süzüp, servis tabağına alın.
- Yağda kavurduğunuz zerzevatları üzerine ekleyin en üstede dereotunu ek edin. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun ????.