Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Resmini Optum - Cengiz Kurtoğlu..

Resmini Optum - Cengiz Kurtoğlu..
0
238

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yalnızdım bir tanem yine dun akşam
Hep seni duşundum hep seni andım
Dayanılmaz bir şey oldu hasretin
Dun gece resmini optum de yattım

Derdime dermanı bulayım diye
Bir parca mutluluk duyayım diye
Ruyamda seninle olayım diye

Duşlere daldıkca doldu gozlerim
Elini aradı bomboş ellerim
Gonlumu avutmak icin sevgilim

Derdime dermanı bulayım diye
Bir parca mutluluk duyayım diye
Ruyamda seninle olayım diye

Similar threads

Avatarini öptümde yattim onlinedım bir tanem tekrar dün akşam hep nickini düşündüm her zaman jpegini andım dayanılmaz bir şey oldu offline olman dün gece avatarını öptüm de yattım byteıma dermanı bulayım diye bir tutam sevinç duyayım diye rüyamda smileınla olayım diye dün gece avatarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Dün Gece Avatarini Öptümde Yattım Online'dım bi tanem yeniden dün gece Her Zaman nick'ini düşündüm,defalarca jpg'ni andım Dayanılmaz bir şey oldu offline olman Dün gece avatar'ını öptümde yattım Byte'ıma dermanı bulayım diye bir tutam sevinç duyayım diye Rüyamda smile'nle olayım diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Arabesk sozler facebook Yasamak ozlemsiz, ozlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak degil, sensizken bile seninle olabilmektir Bir aptalin sizi opmesine izin verin ama bir opucugun sizi aptal etmesine asla Hani en guzel asklar imkansiz gelir ya insana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Neslihan'ın Album tanıtımını DarK Burada! yapmıştı Ben albumu dinledim ama pek beğendiğimi soyleyemeyeceğimimagesneslihanpollyannasarkisozleri5adaef0c2d0eagif Şarkı sozlerini sizlerle paylaşıyorumEğer yanlışlık varsa da şimdiden ozur dilerim Vurgun Yedim Kaldırımlar ağlıyor Yuruyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Sezen Aksu Paramparca Saatim yok Tam olarak bilemem Biraz biraz Biraz şarap onceydi Nasıl oluyor vakit bir turlu gecmezken Gunler hayatlar geciyor Kayıp bir bavul gibiyim havaalanında Ya da boş bir yuzme havuzu sonbaharda Cok mu ayıp hala mutluluk istemek Neyse zaten hic halim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,505Konular
982,712Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt