Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Avatarini öptümde yattim onlinedım bir tanem tekrar dün akşam hep nickini düşündüm her zaman jpegini andım dayanılmaz bir şey oldu offline olman dün gece avatarını öptüm de yattım byteıma dermanı bulayım diye bir tutam sevinç duyayım diye rüyamda smileınla olayım diye dün gece avatarını öptüm de yattım loglara daldıkça doldu gözlerim nickini aradı bomboş mouseum gönlümü avutmak için sevgilim dün gece avatarını öptüm de yattım  

Similar threads

Dün Gece Avatarini Öptümde Yattım Online'dım bi tanem yeniden dün gece Her Zaman nick'ini düşündüm,defalarca jpg'ni andım Dayanılmaz bir şey oldu offline olman Dün gece avatar'ını öptümde yattım Byte'ıma dermanı bulayım diye bir tutam sevinç duyayım diye Rüyamda smile'nle olayım diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Dün gece avatarını öptümde yattım 1549147669 1549147669 dungeceavatarinioptumdeyattim5c561e1c521b5dungeceavatarinioptumdeyattim5c561e1c521b5 http:img199imageshackusimg1996415komikwi  
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Yalnızdım bir tanem yine dun akşam Hep seni duşundum hep seni andım Dayanılmaz bir şey oldu hasretin Dun gece resmini optum de yattım Derdime dermanı bulayım diye Bir parca mutluluk duyayım diye Ruyamda seninle olayım diye Dun gece resmini optum de yattım Duşlere daldıkca doldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
240
özel fazla özel nickler özel nickler kişiye özel nickler çok ozel kişiye sözler Ya gözlerin aklımda yada adın aklımda ya hayalin karşımda yada sesin kulağımda ya ben çıldırıyorum yada özlüyorum ya özlem duymak çok hoş yada özlenen çok özel Beklentilerimden vazgeçebilirimDilek başka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
istek nickleri özlem nickleri facebook arzu nickleri 2011 özlem nickleri ÇöLüN,SuYa ÖzLeMi,BeNiM SaNa OlaN AşKıMıN YANINA HİÇ KALIR Kırıyorsa sözlerim susarım yeniden konuşmamrahatsız ediyorsa varlığımölürüm karşına çıkmamrahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA KARIŞAMAM Kalbim her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,505Konular
982,725Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt