istek nickleri özlem nickleri facebook arzu nickleri 2011 özlem nickleri ÇöLüN,SuYa ÖzLeMi,BeNiM SaNa OlaN AşKıMıN YANINA HİÇ KALIR Kırıyorsa sözlerim susarım yeniden konuşmamrahatsız ediyorsa varlığımölürüm karşına çıkmamrahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA KARIŞAMAM Kalbim her dakika çabucak çarpardı göğsümün içinde ateş var gibi Aşıkım ek iş olarak da öğrencilik yapıyorum (ya Yari Dalgali Olmali Deniz)ya Bütün Durulmali , Ya Da Kudurmali,,(yari ümit Vermemeli Sevgiliye) Ya Adam Gibi Sevmeli , Yada çekip Gitmeli Eğer beni bu BİLGİSAYARDA, bu KOLTUKTA, bu şehirde b ulamazsan, Sevgilim bilki ben, gözlerinin daldığı yerdeyim Durumum çevrimiçi,Beynim meşgul,Ruhum hemen dönecek,,Aklım dıştan, Elim telefonda, Kalbim sende Yürek acıtmak o kadar kolay ama bir kusur yaparsın derhal kırılır peki ya o kırılan kalbi düzeltmek yaralamak değin basit mıdır Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da Kalbimin attığı da bir hakiki, günün bittiği de Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek Seni seviyorum, işte o en büyük hakiki Seni bir öpsem iki kıskanır, iki öpsem üç alınır, dört öpsem beşin aklı kalır Benimle tüm sayıları denemeye varmısın? Ben seni hatırından çıkmak için sevseydim, sana olan tutkunluğumu kalbime yok, Güneşin çıktığı zaman kaybolan buharlı camlara yazardım Bir yudum zehir olsan, biran bile acele ile seni içerdim, sırf seninle bir olmak ve seni içimde hissetmek için Ben sana uzak bakmayı ben seni uzak sevmeyi ben sen bilmeden seni yaşamayı sevdim bitanem Karanlık gecede önemli değildir yıldızları bakmak Gündüzleri yıldızları bakmak beceri, abayı yakmak önemli yok, bir ömür boyu sevebilmek beceri Bir gün sevgilim sordu aşk nedir diye birazcık süre istedim düşeneyim diyeertesi gün gördüm onu bir başka biri ile kulağına fısıldadım aşk ızdırapdır diye Sen ne biçim aşıksın sevdiğine seviyorum bile diyemeyen sen ne biçim aşıksın sevdiğine değer vermeyen nasıl aşıksın be sen nasıl aşıksın Seni seviyorum diyenin sevgisinden değişkenlik et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir Senden öyle nefret edilen şey ediyorum ancak lakin o kadarda seviyorum bundan böyle unutacağım seni sen de unut beni biricik nefretim Bazi rüyalar digerlerinden çok uzun sürer Bazilari da fazla fazla hoş Benim en uzun ve en hoş rüyam su lahza bu mesaji okuyor Al hadi hançeri eline vur hadi sırtıma merhamet canım nasıl olsa kahpelik son modaa !!! Mesajı okuduktan sonradan elini kalbine koy güleceksin Sana ruhumu yolluyorum birazdan öpüleceksin Hiç başlamaması gereken bir aşktı bu zaten Yasaklarla başlayıp yasaklarla biten Bundan Böyle hoşuna gitmek değil, dönmek değil Seni yeniden sevmesini bildiğim gibi unutmasınıda bilirim Dünyanı aksine döndüreceğim, senide canından bezdireceğim, yaktığın ateşi söndüreceğim ,hesabım bitmedi daha seninle Güya dalgalı olmamalı deniz,Ya bütün durulmalı,ya da bütün kudurmalıYarı ümit vermemeli sevgiliye,Ya bedel vererek sevmeli,veya çekip gitmeli Balıkların aşkını bilirmisin dokunamazlar lakin yüreklerinde hissederler sevgiyi bende sana dokunamıyorum lakin yüreğimdesin BİTANESİ Kanayıp ne kadar tutabilirsin gül uğruna dikeni Ben sana SEVMEYİöğretemedim,Sende bana UNUTMAYIöğretemedin yürєğiмdє göмdüм sєиi söкüp αтмαк мüмкüи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα rüyαℓαrıи yєтєr bαиα Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un Şanslı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!! Hayat bir tiyatro dediler herkese bir rol verdiler en zoru benimkisiydi önce sev sonradan unut dediler sevmişim unutamıyorum Derhal uzaklardasın benimle değil, ben ise yalnızım seninle yok, adın kalbimde dilimde yok, seni fazla seviyorum elimde yok! Hiçbir kız bir erkeğe boyun eğmez hiç bir erkek bir damla göz yaşına değmez Sana öyle kırgınım ki, seni bin parçaya bölsem yetmez Lakin kaybolacak bir parçanada gönlüm elvermez KÜL OLMUŞ ATEŞ YANAR MI? BUZ TUTMUŞ SU AKAR MI? BUNLAR OLMUYORSA SÖYLE BAKALIM: BU KALP SENİ SEVDİ BAŞKASINA BAKAR MI??????? ѕєνмєкι ѕєνѕιηℓєя αğℓαмα αğℓαт кι ∂єğєяιηι вιℓѕιηℓєя Sözüm sana Güzel kız; Bende oysa aşkı hevesmi sandın? ѕσηѕυѕα ∂єк ѕєνιℓє¢єкѕιη вυηυ вιℓ уєтєя!! ßẽή ǺگKι گẽήLẽ yǺگǺyǺмǺzگǺм vǺґگıή σLмǺگıή kim o deme bosuna benim ben öylebir geldim oysa kapına bastan basa sen!!! Seni sensiz de yasayabiliyorumEn azindan kafami dinliyorum Ben Sabahsiz Gecelerİn KucaĞinda Bİr ÇİlekeŞ, Sen Ümİtler Ülkesİnİn KaranliĞinda Bİr GÜneŞ sen ulaşıldıkça ulaşılmaz olan hasretimsin ιкι кιşι ѕєνєи ιкι ∂єfα öℓüямüş,вιя кαℓρ уαℓиız вιя кαℓвι ∂üşüиüямüş Yüreğime bir türlü o gitti diyemiorum Aşk Gülmekten çok gözyaşı dökmek, yaşamaktan fazla vefat etmek, gelmekten fazla gitmektir ve aşk öyle haindir ama nerede imkansız varsa orayı sever Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Lakin Sende Biliyorsun Fakat Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var Bizim aşkımız istanbul kadar büyük, berlin dek anlamlı, ağrı dek yıkılmaz, paris dek çekici, izmir dek vazgeçilmez Aşk dediğin bizim gibi olmalı Bazen anlatmak baskı geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun Ve artık söylüyorum SENİ SEVİYORUMSevgini göstereceksin bildirmek yetmez Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez Seveceksin benim gibii lakin kalbin yetmez! Yalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni Herşeyi kaybetmeye değecek değin sevdim seni çünkü sen sahte deilsin! Kimi rüyalarda görülmeye değerdir, kimi gerçeklerde yaşanmaya Sen gördüğüm en tatlı rüya, yaşadıkça bitmesin dediğim en hoş gerçeğimsin! 1 Gün 1 çılgınlık edip seni sevdiimi söylesem alay edip güler misin yahut sende sever misin? Gözlerimde gezdirdigin gözlerine senin sevginin verdigi güvene kelimelerimi çalan dudaklarina kisacasi sana özlemim var Merhaba hasret kokan sevgilim Satirlarim seninle baslayip seninle bitiyor Fakat ne gecem ne gündüzüm sen siz geçiyor hasretin yüregimde alevlenirken seni ariyor bu kalp ve sevgin damarlarimda akarken lanet okuyor bana acımasız kader ! Elimde denizden çaldigim bir midye var denize o kadar uzak oysa senle ben gibi ama aramizda bir fark var o denize sen bana aitsin Bir bitik dek yakin, yildizlar kadar uzakta derler sevgi için, uzanirsin yetisemezsin, yetisirsin dokunamazsin, dokunursun vazgeçemezsin, vazgeçersin lakin UNUTAMAZSIN Telefondaki gürültüsüz nefesine, sicacik gülümsemene, karsimda otururken beni süzmelerine hasret kaldim Inanki tatlim varligina, arkadasligina, dostluguna muhtacim Seni Inanilmaz Özledim Sen seni özleyenlerin özleminden habersiz özlenmektesin sen var ya sen özlenenlerin içinde en çok özlenensin Ay yildiza sevinç fisildarken Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylasirken Ben sana bir tutam sevinç yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasin diye Gözlerin sular dek berrak gülüsün bir çocugunki kadar sicak bana benden ayri geçirdigin her ani anlat Seni fazla özledim Eger canin sikiliyorsa gece her zamankinden karanlik gözüküyorsa gökyüzüne bak ve sabahi düsün inan sabahi bekleyen tek sen olmayacaksin Askina Tutulup Göz Yasi Döken Sensizligin Acisini Yillarca çeken Her an Askindan Boynunu Büken O benim Gönlümdür Iste Gönlüm Yasamak özlemsiz, açlık sevgisiz, sevgide sensiz olmaz Unutma sevmek daima beraber almak degildir Sen yokken bile seni yürekte yasatabilmektir Gözlerimi kapattigim lahza gözümün önünde konusmaya basladigimda ismin agzimda sanki benim gölgem gibisin peki ya ben senin için neyim söylermisin ? Oradasin biliyorum fakat ulasamiyorum Var oldugunu biliyorum lakin dokunamiyorum Konusuyorsun biliyorum ama duyamiyorumUzaktaki sevdigim seni çok özlüyorum ! Gözlerinin içinde karadeniz olup ortadan kaybolmak isterdim fakat yoklugunda kayboluyorum sen bunun farkinda bile degilsin seni fazla özledim canim benim Ben her gece sen uyurken deniz olup vuruyorum sahillere, rüzgar olup esiyorum sessizce, sen uyurken yüregim geliyor üstünü örtmeye, bensizken üsümeyesin diye ! Titrer durur ellerim yaninda Vücudum ürpermeyle dolar Üşüyorum ben yanina Çünkü varlığın içime serinlik veriyor Acilen daha iyi anlıyorum oysa, Nefes olmak değilmiş, yaşamak Ateşlerde yakmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak Ne seni hatırlamamak gibi bir uğraş var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği dek özelsin Seni düşünür , seni özlerim , Sevgilerin özlemlerin derinliğinde Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , Bir sonbahar serinliğinde Bir deniz düsün susuz, bir insan düsün mutsuz, bir gece düsün uykusuz, bir bahar düsün ciceksiz,birde beni düsün sensiz Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir defa Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken My Father Fark Etti Suc Üstü,I am Düstü Kiç Üstü Very Happy Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin °(w)°AylarGeçsedeYillarGeçsedeBirÖmurBöyleG itsedeBenSeniUnutamam°(w)° (w)*Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor *(w) (f)HerInsanSevilcekVeSevecektir(f) Bir gün titreyerek uyanirsan bil fakat resmini optügüm gündür Fakat bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ancak oldügüm gündür Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zor Kullanarak $air Yaptilar (u)–Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer–(u) Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR! Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini haberdar olan avuclarinin icinde solsaydim Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin Hayaller her zaman yalan olur, hayalde degil canimdasin