Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Resimli Acı Sozler

Hoş geldin! mrtmnsr tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Resimli Acı Sozler
0
246

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Resimli Acı Sozler
Acı Sozler Resimli

imagesresimliacisozler5b076756f0a5f

imagesresimliacisozler5b0767582da71

imagesresimliacisozler5b0767596fa0f

imagesresimliacisozler5b07675e4fc52

imagesresimliacisozler5b076760bd891

Similar threads

Acı Sozler 2019 Acı Sozler kısa Acı Sozler 2019 Acı uzerine yazılmış en guzel acı ile ilgili sozler acı uzerine yazılmış En guzel mesajlar Elmas nasıl yontulmadan kusursuz olmazsa, insanda acı cekmeden olgunlaşamaz Confucius Buyuk acılar kadar biz olgunlaştıran bir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Acı Sozler, Acı Mesajlar 2019 Sevgiliye soylenecek acı sozler acı ayrılık mesajları ayrılıkla ilgili soylenen kısa acı sozler sizlerle Kalbim seni unutacak kadar adiyse elleri Onu parcalayacak kadar asildir Bakma bu kadar huzunlu şeyler yazdığıma ben hep gulerim ve gulerken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Acı Sozler Acı İle İlgili Kısa Sozler Acı İle İlgili Guzel Sozler Acı uzerine yazılmış en guzel acı ile ilgili sozler acı uzerine yazılmış En guzel mesajlar Elmas nasıl yontulmadan kusursuz olmazsa, insanda acı cekmeden olgunlaşamaz Confucius Buyuk acılar kadar biz olgunlaştıran bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Acı Sozler Mesajlar En Acı Sozler Her Gun Kendime Yeni Bir Beyaz Sayfa Acıyorum Anladım Ki Sayfa Siyah Dahi Olsa İmzayı Atan Kalemin Rengidir İnsanın Kendisi isterdimki benimle mutlu olalım acı hayatın icinde isterdimki acılarla boğuşalım hayata meydan okuyalım seninle Sen Beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Acı Sozler 2019 Soylesende suratıma Bu Kalp Senin başkası Olmaz Bundan Sonra Acılar icinde gecsede omrum seni sevmiş bu deLi Gonlum Acı Cekiyorum gecenin Soğuk Havasında Acı Sozlerinle ısınıyorum Senden Mahrum SersefiL odamda Cok uzaktasin beni duymazsin unuttun beLki de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,536Konular
981,824Mesajlar
32,333Kullanıcılar
elgriseldaaaSon üye
Üst Alt