Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

+rep nasıl istenir :)

+rep nasıl istenir :)
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
+rep nasıl istenir rep dediğin nedir ancak¤ insan +rep için yalvarır mı¤ şahsiyetsiz miyim ben eee sadet allahını seviyorsan bana bi rep ver Ya canım geçenlerde ben sana bir rep vermiştim yaa +Eveettt noolmuş? Duruyo o hale dimi sende + E nasıl olursa olsun yaaannniiiii Hıııı anladıımmm ya ben de derhal gülünç resimlerde bir konu açtım bir bakıversene ben eklerken fazla güldüm de Bakıvermişken de bir rep yollayıversene Şiiişt ¤ bak ne yazdım? Bakiiim dk sonra Noldu baktınmı? Evet rep im hala aynı? Ee nolucaktı? Boşu Boşuna mı bak diyoz sana¤ versene olm rep Hadi anam hadi yavrum¤ allah versin sıkıyosa bana +rep versene yemedi di mi¤ yemez tabi¤ korkaksın olum sen¤ veremezsin sen bana rep mep¤ yok o kalp sende Eğer bana +rep verirsen sana forumda abi derim *Lakin ben bayanım Fakat ¤ fakat ii o vakit sende rep ver Ya hemen sen bana bir rep versen ne ii giderdi hea * o ne ama??? ( yeni aza ) hoş geldin kardeş purepnasilistenir5c561ce666a6egifalt hahaha hahaha hahaha allah belanı vermesin öldüm gülmekten ne adamsın yaa * eeeeHuh ne eesi? fazla gülünç ti güldüm işte * nerde +rep? oohoo her güldüğümüze rep vericeksek işimiz var * ben burda boşunamı şaklabanlık yapıyorum iyi al hadi al başımın gözümün sadakası olsun +1 * yupppiiii *ya şu konuya bi bak bea ok bakıyom *nasıl güzel *eee iyi topic *eee başlığıda iyi uydurmuşsun *eee ne eee *+rep? daha çok beklersin *abi hani bu gun benım dogum gunum ya ee noolmus *hanı +repm im ne rep i lem *hedıye almadın barı rep ver çok hoş konu olmuş helal * yani? yani bravo sana böle devam et * yaniii offf cilalı bea al  

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt