Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ravioli

Ravioli
0
54

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
ravioli.jpg

Ravioli Tanımı İçin Gereçler


Hamur için:
  • 200 gr un
  • 2 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 4 yemek kaşığı su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
Ayrıyeten :
  • 1 top mozzarella peyniri
  • 125 gr yağda domates kurusu
  • 1 kase roka
  • 1 avuç rendelenmiş parmesan peyniri
  • 1-2 yemek kaşığı tereyağı

Ravioli Tanımı Yapılışı

  1. Un, yumurta, su, zeytinyağı, ve tuzu karıştırma kabına alıp yeterlice yoğurun. Şayet hamurunuz yumuşak olur ise biraz un, çok sert olur ise kaşık kaşık su ekleyin.
  2. Mozzarella, yağını süzdüğünüz domatesleri ve rokanın yarısını minik minik doğrayın.
  3. Biraz parmesan peyniri, zeytinyağı, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın.
  4. Mozzarella, yağını süzdüğünüz domatesleri ve rokanın yarısını minik minik doğrayın.
  5. Biraz parmesan peyniri, zeytinyağı, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın.
  6. Geniş bir tencerede su kaynatın ve raviolileri 3 dakika kadar kaynatın (suyun üzerine çıktıkları vakit pişmiş sayılırlar)
  7. Bu ortada tavada tereyağını ısıtın ve artan rokayı çok hafif soteleyip servis tabaklarına alın. Pişmiş raviolileri de biraz tavaya alıp kızartın.
  8. Raviolileri rokanın üzerine yerleştirin. Şayet arttıysa, harcı da tabağa alın.
  9. Üzerine biraz zeytinyağı gezdirip, parmesan peyniri serpiştirin.Daha fazla tanım için instagram tubas_kitchen_tr den takip edebilirsiniz ????.
 
858,505Konular
982,702Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt