Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
“Benim şefaatim ümmetimin günahı kebair (büyük günah) işleyen kısmınadır Allah Resulü
Arkadaşlar Efendimizin mübarek sözlerinden birisi ve ona yaklaşımımız nassıl olmalı ????
Öncelikle büyük günahları bir bilelim
Allah'ın emirlerine aykırı davranış, kötü amel, isyan, karşı gelme, suç...
Öpüşmek orucu bozar mı ?
Ramazan ayının en büyük tartışma konularından biri olan cinselliğe profesörlerden net yanıtlar
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Cinsellikte yasak öyle bir abartılmış ki, eşinizle yaşadığınız normal cinsel ilişki bile...
3 ay önce bir ilişkiyi bitirdim 1 hafta önce artık ismini bile ağzıma olmak istemediğim birey mesaj attı
Merhaba diye başladı saygısızlık edip zıt bir cevap vermedim gayet sakin konuştuk sonra ben senle dostça konuşmak istiyorum dedi İlişkiyi ben bitirmeme rağmen onunla konuşmak bende...
şte size gazalinin özgür iradeyi inkar ettiği yazısı
alıntı yaptığım kitap : kelam felsefeleri yazar: H Austryn Wolfson sayfa: 538 burada Gazali'nin ihya ulum al din adlı kitabından alıntı var arapça baskı kitabuttevbe bölümü türkçe baskılarda bu bölüme bakın
Eğerdersen ki: insanın fiilde...
Karşı cinsle konuşmak
Sual: Yabancı kadınlara bakmak günah mıdır?
CEVAP
Kadınlara da erkeklere de lüzumsuz veya şehvetle bakmak günahtır Âyeti kerimede mealen buyuruldu ki:
(Ey Resulüm, müminlere söyle, harama bakmasınlar ve avret yerlerini haramlardan korusunlar! İmanı olan kadınlara da...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.