Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ramazanda ayıp olacak ama oha dedim

ramazanda ayıp olacak ama oha dedim

Similar threads

“Benim şefaatim ümmetimin günahı kebair (büyük günah) işleyen kısmınadır Allah Resulü Arkadaşlar Efendimizin mübarek sözlerinden birisi ve ona yaklaşımımız nassıl olmalı ???? Öncelikle büyük günahları bir bilelim Allah'ın emirlerine aykırı davranış, kötü amel, isyan, karşı gelme, suç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Öpüşmek orucu bozar mı ? Ramazan ayının en büyük tartışma konularından biri olan cinselliğe profesörlerden net yanıtlar Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Cinsellikte yasak öyle bir abartılmış ki, eşinizle yaşadığınız normal cinsel ilişki bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
3 ay önce bir ilişkiyi bitirdim 1 hafta önce artık ismini bile ağzıma olmak istemediğim birey mesaj attı Merhaba diye başladı saygısızlık edip zıt bir cevap vermedim gayet sakin konuştuk sonra ben senle dostça konuşmak istiyorum dedi İlişkiyi ben bitirmeme rağmen onunla konuşmak bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
şte size gazalinin özgür iradeyi inkar ettiği yazısı alıntı yaptığım kitap : kelam felsefeleri yazar: H Austryn Wolfson sayfa: 538 burada Gazali'nin ihya ulum al din adlı kitabından alıntı var arapça baskı kitabuttevbe bölümü türkçe baskılarda bu bölüme bakın Eğerdersen ki: insanın fiilde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Karşı cinsle konuşmak Sual: Yabancı kadınlara bakmak günah mıdır? CEVAP Kadınlara da erkeklere de lüzumsuz veya şehvetle bakmak günahtır Âyeti kerimede mealen buyuruldu ki: (Ey Resulüm, müminlere söyle, harama bakmasınlar ve avret yerlerini haramlardan korusunlar! İmanı olan kadınlara da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt