Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Rafet El Roman 2011 Sevgiye Zaman Ver Albümündeki Şarkıların Sözleri

Rafet El Roman 2011 Sevgiye Zaman Ver Albümündeki Şarkıların Sözleri
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Rafet El Roman 2011 Sevgiye Süre Ver Albümündeki Şarkıların Sözleri Rafet El Roman, 2011, Sevgiye Zaman Ver, Albümündeki Şarkıların Sözleri, şarkı sözleri aradığınız herşey burada meleklerim 1549255294 1549255294 rafetelroman2011sevgiyezamanveralbumundekisarkilarinsozleri5c57c2832a793rafetelroman2011sevgiyezamanveralbumundekisarkilarinsozleri5c57c2832a793rafetelroman2011sevgiyezamanveralbumundekisarkilarinsozleri5c57c2832a793ve geldik o güzel şarkıların o anlamlı birazcık hazin, biraz romantik, biraz ayrılık içerikli sözlerine Rafet El Roman Seven Bilir Bir martı süzülür enginlere Sorarım sevgilim nerede diye Dolu gözlerim bakıyorum göklere Bir şarkı düşer ah dillere Diliyorum oysa sen ve ben yeniden Bembeyaz düşlere aşk içinde Şuan da kapandı gözlerim Yıkık bir büyük kasaba gibi kalbim Yüzüm yüreğime değin asık Özledim çağrıda bulunmak yetmiyor bundan böyle Sana eskisinden de daha çılgın aşığım ben Yetmiyor sözler kelimeler Bir anlatabilsem seven bilir seven Bir martı süzülür enginlere Sorarım sevdiğim nerede diye Batmış gözlerim bakıyorum göklere Bir şarkı düşer ah dillere Diliyorum fakat sen ve ben yeniden Bembeyaz düşlere aşk içinde Sana eskisinden daha çılgın aşığım ben Yetmiyor sözler kelimeler Bir anlatabilsem seven bilir seven Bir anlatabilsem seven bilir seven Bir martı süzülür enginlere Sorarım sevdiğim nerede diye Dolu gözlerim bakıyorum göklere Bir şarkı düşer ah dillere Diliyorum ki sen ve ben yeniden Bembeyaz düşlere aşk içinde Seven bilir sevilende Dünyam durur döner tekrar Seven bilir sevilende Dünyam durur döner yine Vazgeçemem ben sevmişim bir kereSevmişim Rafet El Roman Tükendiğince İçimde zehir zıkkım bir keder var Hiç bilmediğim öbür duygular Dünya yıkılmış altındayım sanki Sevdik unuttuk sevinçlerden eser yok Ağrıma gitti çekip gidişi Çöktü içime ayrılık taş gibi bir anda bitti düşler yeminler Yalanmış meğer sözler öpüşler Taksi de gidiyorum argın ve bitkin Sindi her köşeme yalnızlık yokluğun Radyo da arabesk bir şarkı çalıyor Seni beni aşkı hemen anlatıyor Bir rüzgar esiyor yüzümden kalbime Ben neredeyim sen nerelerde Boşluktayım herşey tükendiğice Kalmadı inancım insana sevgiye Rafet El Roman Direniyorum Gürültüsüz bir mecra şimdi hayat Sen giderken soğuktan soğuk Dondu yüreğim, durdu hayat Savaş sonrası gibi kalbimin içi Kan ve revan Büyür git gide inan yokluğun cefa Yeryüzünde Günahlarımla boyanmış bir yaşam kalan geriye doğru Gözyaşlarıyla yazılı her satır sözlerimde Direniyorum acılarına tekrar dünya Yalanmış aşklarında İnadına yaşıyorum ama sorma Kıyamet ortasında Savaş sonrası gibi kalbimin içi Kan ve revan Büyür git gide inan yokluğun cefa Yeryüzünde Günahlarımla boyanmış bir hayat kalan geriye doğru Gözyaşlarıyla yazılı her satır sözlerimde Direniyorum acılarına yine dünya Yalanmış aşklarında İnadına yaşıyorum lakin sorma Kıyamet ortasında Rafet El Roman Yanıldım Yanıldım Allahım ahhh yanıldım Daima bende kalacak sevecek sandım Geride kaldı acilen hatıralar Unutulmaz bir aşk yaşantılar Soruyorum şu anda kendime Yanıyorum kendi halime Ne var elimde kalan Dünya zaten yalan Ayrılık varsa kaderde Tasa eyleme derdine Kaderin felek olsun Bırak kalbin abes dursun Yoruldum Allahım ahd yoruldum Bulduğum anda onu kaybediyorum Geride kaldı hemen anılar Unutulmaz bir aşk yaşantılar Soruyorum hemen kendime Yanıyorum kendi halime Ne var elimde kalan Dünya zaten yalan Ayrılık varsa kaderde Tasa eyleme derdine Kaderin alın yazısı olsun Bırak kalbin manâsız dursun Rafet El Roman Ayrılıktan Söz Etme Demedin ancak sen beni anlayamadın Ola Ki ben anlatamadım kendimi ne sevgimi Biliyordun seviyorken gidecektin Zamansızdı çünkü aşk, bile bile kabul ettim Ne olur bir bak ne olur dinle Ayrılıktan bana laf etme Ne güzeldi ne günlerdi Ne değiştik sildi sonuna geldik Yüzümüzde son gülüşte Yok olunca hüzünle gölgelendik Senden bana kalanlar çıldırtan arzular Paramparça uykularım gözlerimde yaşlar Acıklı şarkılarda avunma ararım İçimde sızı gibi yokluğunu duyarım Demedin oysa sen beni anlayamadın Ola Ki ben anlatamadım kendimi ne sevgimi Biliyordun seviyorken gidecektin Zamansızdı çünkü aşk, bile bile kabul ettim Ne olur bir bak ne olur dinle Ayrılıktan bana laf etme Demedin oysa sen beni anlayamadın Belki ben anlatamadım kendimi ne sevgimi Zamanla unutulur dedim her şey Her acıyla baş ettim de kalbime dinletemedim Ne olur bir bak, ne olur dinle Ayrılıktan bana söz etme Ne güzeldi ne günlerdi Ne değişti fakat sildi sonuna geldik Yüzümüzde son gülüşte Değil olunca hüzünle gölgelendik Senden bana kalanlar çıldırtan arzular Paramparça uykularım gözlerimde yaşlar Üzücü şarkılarda avunma ararım İçimde sancı gibi yokluğunu duyarım Demedin ama sen beni anlayamadın Belki ben anlatamadım kendimi ne sevgimi Biliyordun seviyorken gidecektin Zamansızdı çünkü aşk, kasıtlı olarak kabul ettim Ne olur bir bak ne olur dinle Ayrılıktan bana laf etme Demedin ki sen beni anlayamadın Olur Ya ben anlatamadım kendimi ne sevgimi Zamanla unutulur dedim her şey Her acıyla baş ettim de kalbime dinletemedim Ne olur bir bak ne olur dinle Ayrılıktan bana söz etme Rafet El Roman Sen Sen Sen sen sen olmazsan olmuyor Yerin katiyen dolmuyor Dön demekten başka şey diyemem be canım Sen sen sen gidince dünya Ne renk var ne görünüm Sen yerinde kalbimin bütün ortasında Sadetten dillere yabancı ellere Koyup gitme bu kalbi senden Adalet etmedim ben Çık gel artık bitsin bu ızdırap Dön gel bundan böyle bitsin bu kabus Dünya canımdan iste vereyim Kollarında öleyim Sen sen sen olmazsan olmuyor Yerin katiyen dolmuyor Dön demekten diğer şey diyemem be canım Sen sen sen gidince özlerim Kalıp ardınca beklerim Dön demekten başka çarem yok oysa güzelim Sadetten dillere tanıdık olmayan ellere Koyup gitme bu kalbi senden Yargı etmedim ben Çık gel artık bitsin bu eziyet Dön gel artık bitsin bu kabus Dünya canımdan iste vereyim Kollarında öleyim Rafet El Roman Yanımda Kal Bu yürek sana esir Biliyorum suçluyum Hakkım değil hoşlanmak Sözde yanı başımda Ellerin nefesin bana uzakta kalbim Sessizliğine yanarım gitme Yokluğunda yüreğim delice Haykırır senin adını Her Zaman yanımda kal gecemde ol diye Ben yalvardım hep tanrıya sen diye Ah benimle kal yanımda ol diye Ben yalvardım defalarca tanrıya sen diye Bu kalp sana tutsak Biliyorum suçluyum Hakkım değil hoşuna gitmek Yarı yanı başımda Ellerin nefesin bana uzakta kalbim Sessizliğine yanarım gitme Yokluğunda yüreğim delice Haykırır senin adını Daima yanımda kal gecemde ol diye Ben yalvardım daima tanrıya sen diye Ah benimle kal yanımda ol diye Ben yalvardım her zaman tanrıya sen diye Rafet El Roman Güle Güle Allah’A Ismarladık sevgilim haftaya beklerim Seninle aşk olmaz Huyu suyu halleri bilinmez adeti Nedir bu meslek ne bu naz Kalbime acıyı sancıma ilacı verdi gitti şaka mı? Hangi an sırası kaşla göz arası sardı aşkı yarası Dupduru yüzüne kıyamadım gözüne bakmaya doya doya Aklımın ucuna soruyorum suçumu bende miydi arıza Sen beni hiç fakat hiç mi sevemez sandın Bırakıp da bu kalbimi parçaladın Allah’A Ismarladık sevgilim haftaya beklerim Seninle aşk olmaz Huyu suyu halleri bilinmez adeti Nedir bu iş ne bu naz Kalbime acıyı sancıma ilacı verdi gitti şaka mı? Hangi lahza sırası kaşla göz arası sardı aşkı yarası Dupduru yüzüne kıyamadım gözüne bakmaya doya doya Aklımın ucuna soruyorum suçumu bende miydi arıza Sen beni hiç ama hiç mi sevemez sandın Bırakıp da bu kalbimi parçaladın Güle Güle sevgilim haftaya beklerim Seninle aşk olmaz Huyu suyu halleri bilinmez adeti Nedir bu iş ne bu naz Rafet El Roman Sonsuz Sevgili Canım özüm iki gözüm Fırtına geliyor gemi batıyor Bırak beni kurtar kendini Karakaşım canım aşkım Yangın büyüyor kıyamet kopuyor Bırak beni kurtar kendini Bu sadakat asaleti Bir anamda gördüm birde sende Bu dünyanın güzelliğini Içten seninle sevdi bu can olur ya dönemezsem geri Ebediyen seveceğim seni Verirken son nefesimi Haykıracağım ismini şayet dönemezsem geri Ebediyen seveceğim seni Kaparken gözlerimi Sevgilim diyeceğim  

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt