Pudingli Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler
Alt tabanı için;
- 2 paket bisküvi
- 200 gram tereyağ
- 3 adet yumurta
- 150 gr şeker
- 200 gr tereyağ
- 900 gram süzme yoğurt
- 2 paket Dr.Oetker vanilyalı puding
- 1 kase vişne
- Dr. ortker meyveli sos
Pudingli Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bisküvi robottan çekilerek eriyen tereyağ ile kelepçeli kalıba yayılır.
- Yumurta beyazları köpürene kadar çırpılır, farklı bir kapta yumurta sarısı, şeker düzgünce çırpılır.
- Tereyağ ve vanilyalı puding eklenerek tekrar çırpılır.
- Süzme yoğurt eklenerek çırpılmaya devam edilir.
- Son olarak yumurta beyazı eklenip homojen olana kadar çırpılıp bisküvi tabanın üzerine yayılır.
- 180 derecede 45-50 dakika pişirilir.
- Vişneler ve Dr.Oetker meyveli sos bir kaba alınarak yarım bardak su eklenir ve yoğunlaşana kadar pişirilir.
- Pişip soğuyan cheesecake’ in üzerine dökülerek dolapta bekletilip servis edilir.
Pudingli Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.