Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Program nasıl kaldırılır ?

Program nasıl kaldırılır ?
0
109

Similar threads

Arkadaşlar teftiş masasında kalkmayan programı nasıl kaldırabilirim? Sinir oldum deniyorum bir türlü ekle kaldırdan program kalkmıyor bunun başka çözümü varmıdır? *
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Program Ekle Kaldırdan Kalkmayan Programları Silme Win7 Bazı programları denetim masasından kaldırsanız da sisteminizden silemezsiniz BUnun icin kayıt defteirni kullanmanız gerekir Sisteminizden kalkmayan programları kaldırmak icin: Resimdeki gibi başlat Calıştır deyin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Bandoo Nasıl Kaldırılır Msnden bandoo silme bilgisayarınızdan bandooyu silmek istiyorsanız BaşlatDenetim MasasıProgram Ekle Kaldır'dan bilgisayarınızdan silmek istediğiniz programı secip Kaldırtuşuna basınız eğer ekle kaldırdan programı silemiyorsanız 2 yol olarak StartRunRegeditOk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Program Ekle Kaldırdan Silinmeyen Program Silme Programı Program kaldırmak bazen kullanıcıları cıleden cıkarırı Normalde bir cok programı denetim masası
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
certifiedtoolbarcom Nasıl kaldırılır Mozilla Firefox SimplyGen tarafından geliştirilmiş bir virustur Yerleştiği bilgisayarda kullanıcının ana sayfa ayarlarını değiştirdiği ve kullanıcıya uygun araştırma sonucları gostermek icin tarama tarihini incelediği saptanmıştır Eğer sizde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt