Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar denetim masasında kalkmayan programı nasıl kaldırabilirim?
Sinir oldum deniyorum bir turlu ekle kaldırdan program kalkmıyor bunun başka cozumu varmıdır?
Arkadaşlar teftiş masasında kalkmayan programı nasıl kaldırabilirim?
Sinir oldum deniyorum bir türlü ekle kaldırdan program kalkmıyor bunun başka çözümü varmıdır? *
Program Ekle Kaldırdan Kalkmayan Programları Silme Win7
Bazı programları denetim masasından kaldırsanız da sisteminizden silemezsiniz BUnun icin kayıt defteirni kullanmanız gerekir Sisteminizden kalkmayan programları kaldırmak icin:
Resimdeki gibi başlat Calıştır deyin...
Bandoo Nasıl Kaldırılır
Msnden bandoo silme
bilgisayarınızdan bandooyu silmek istiyorsanız
BaşlatDenetim MasasıProgram Ekle Kaldır'dan bilgisayarınızdan silmek istediğiniz programı secip Kaldırtuşuna basınız
eğer ekle kaldırdan programı silemiyorsanız 2 yol olarak
StartRunRegeditOk...
Program Ekle Kaldırdan Silinmeyen Program Silme Programı
Program kaldırmak bazen kullanıcıları cıleden cıkarırı Normalde bir cok programı denetim masası
certifiedtoolbarcom Nasıl kaldırılır Mozilla Firefox
SimplyGen tarafından geliştirilmiş bir virustur Yerleştiği bilgisayarda kullanıcının ana sayfa ayarlarını değiştirdiği ve kullanıcıya uygun araştırma sonucları gostermek icin tarama tarihini incelediği saptanmıştır Eğer sizde...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.