Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pro11ms
Pro11msi Sorunu
Pro11msi Sorunu Nedir ?
Guncelleme yaparken bilgisayarda bu dosyayı bulamıyor ne yapmalıyım Diyorsanız Office cd sini takıp yeniden kurun
NLite Katılımsız Xp Cd Si Nasıl hazırlanır
NLite ile katılımsız xp cd hazırlama
Katılımsız WindowsXP CD ile ad, mahsul kodu, alan ve dil seçenekleri gibi bilgileri CD içeriğine entegre ederek, Windows XP kurulumunu daha süratli ve eğlenceli bir ayla getirebileceksiniz Bu proje ile hem Windows...
SORUN:
Bir CD'ye dosyalarımı yedeklemistim CD yazdıktan sonra hala bos yer olduğundan, sonradan üstüne başka dosyalar da kopyaladım Ama CDROM yalnızca ikinci partide yazdığım dosyaları görüyor Eski dosyalara gelmek için ne yapmalıyım?
ÇÖZÜM:
görünüşe göre CD üstünde birdenbire fazla veya öbür...
En İyi antivirüs Programları 2019
2019 in En iyi antivirüs programları
En iyi virüs programının hangisi olduğu hem kullanıcılar keza de uzmanlar göre senelerdir hararetli bir şekilde tartışılan konulardan biridir
2019 Antivirüs raporuna kadar Listenin tepesinde güncelleme işlemi ise...
p4 16 msi pc yi kurdum fakat onboard ses kartının driverı bir türlü yüklenmediRealtek ALC200(P)ALC201(A) markasımsi ın kendi cd sinden yüklemye çalıştım fakat veri yetersiz mesajı aldımne yapmalıyıminterntten güncel driverını arıyorum ama daha bulamadımyardımcı olursanız sevinirim
acaba...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.