Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

driver yükleme sorunu

driver yükleme sorunu
0
118

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
p4 16 msi pc yi kurdum fakat onboard ses kartının driverı bir türlü yüklenmediRealtek ALC200(P)ALC201(A) markasımsi ın kendi cd sinden yüklemye çalıştım fakat veri yetersiz mesajı aldımne yapmalıyıminterntten güncel driverını arıyorum ama daha bulamadımyardımcı olursanız sevinirim
acaba windowsun kur dosyaları yüklenirken bazılarını atlamam gerekti yoksa kurdan çıkacaktı acaba o dosyalardan kaynaklanan bi sorun olabilirmi??bi de key istemedi

Similar threads

arkadaslar oncelikle hepinize merhaba bu foruma ilk yazışım bundan birkaç ay once packard bell marka notebook almıştımekran kartı ati markaydı ancak driverinin yeni surumunu uptade etmeye kalktıgımda ekran kartı bulunamadıdiye bir hatayla karsılastımbu sorun beni geceli gunduzlu gunlerce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
arkadaslar oncelikle hepinize merhaba bu foruma ilk yazışım bundan birkaç ay once packard bell marka notebook almıştımekran kartı ati markaydı ancak driverinin yeni surumunu uptade etmeye kalktıgımda ekran kartı bulunamadıdiye bir hatayla karsılastımbu sorun beni geceli gunduzlu gunlerce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
İyi Günler Driver sanırım çoğu oyuncu öncelikli olmak üzere pek çoğumuzun sorunu olmuş Şöyle bir yardım da bulunmak istiyorum Driverları otomatik bulup yükleyen pek çok program var Fakat hepsi tam gerekli driverı bulamayabiliyor Kendi serverı olan programlar ise adminlerinin içermediği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
858,500Konular
982,393Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt