teknolojiuzmani
FD Üye
Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifim İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- Yarım paket margarin
- 1 su bardağı un
- 1.5 su bardağı toz şeker
- Muz
- Damla çikolata
- 1 paket petibör bisküvi
Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifim Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle tencereye margarin eklenip sonra unuda ilave edip kokusu çıkana kadar kavuralım.
- Sonrada sütümüzü yavaş yavaş ilave edip şekeride koyup karıştıralım.
- Sonra kaynayana dek tel çırpıcıyla karıştıralım petibör bisküvimizi rondodan çekip tepsiye eşit şekilde dökelim.
- Sonrada muhallebimizi tepsiye dökelim sonrada kaşık yardımıyla düzeltip 1 saat buzdolabında bekletelim.
- Sonrada kesip üzerine muz ve damla çikolatasını koyup saralım bu şekilde devam edelim ve hazır herkese şimdiden afiyet olsun teşekkürler????????????????????????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.