elektronikci
FD Üye
Portakallı Revani Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı toz şeker
- 1 su bardağı irmik
- 2 su bardağı un
- Kabartma tozu
- Portakal rendesi
- 3 su bardağı su
- 1 çay bardağı portakal suyu
- 1,5 su bardağı toz şeker
Portakallı Revani Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ve şekeri uygunca çırpın.
- Sırasıyla öteki gereçleri ekleyip, karıştırın. Yağlanmış borcama alalım.
- 180 derecede denetimli olarak 35 -40 dakika pişirin. Afiyet bol şifa olsun ???? Görüntüyü izlemek için tıklayın kanalıma takviye olursanız sevinirim.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.