Portakallı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 125 gr margarin
- 1 çay bardağı yoğurt
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı şeker
- 1 paket kabartma tozu
- 1 portakal kabuğu rendesi ( fazla severseniz arttırabilirsiniz )
- 1 çay bardağı damla çikolata
- Alabildiği kadar un ( yumuşak ele yapışmayan bir hamur olacak )
- 1 adet yumurta
- Toz şeker
Portakallı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bütün gereçleri yoğurma kabında iyicene karıştırın.
- Unu denetimli formda ekleyip yoğurmaya devam edelim.
- Ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp yuvarlayın.
- Üzerine evvel yumurta akı sürüp ,sonra toz şeker serpiyoruz .
- Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede alt üst kızarana kadar pişiriyoruz.
Portakallı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.