teknolojiuzmani
FD Üye
		 
	Porsiyonluk Fındıklı Ve Muzlu Rulo Pasta Tanımı İçin Materyaller
Pandispanya için
- 4 adet yumurta
- 1 çay bardağı şeker
- 1 çay bardağı un
- Yarım çay bardağı nişasta
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 1 kutu dr oetker vanilyalı pasta kreması (Üzerindeki tarife nazaran hazırlanacak)
- 3-4 adet muz
- Rondodan çekilmiş fındık, çilek (Ben kuru frambuaz ve cilek kullandim)
Porsiyonluk Fındıklı Ve Muzlu Rulo Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurta akı ve sarışını ayıralım.
- Akı yumurta ile güzelce 6 dk çırpalım.
- Sarılarınıda güzelce atalım.
- Sırası ile un, kabartma tozu, nişasta, vanilya güzelce elekten geçirelim.
- Ve spatula ile güzelce yedirelim yağlı kağıt serili tepsimize güzelce yayalım.
- Evvelden ısıtılmış 160 derece fırında 15 20 dk fırınınızın ayarına nazaran pişirelim.
- Pasta kremamızı hazırlayıp kenarda bekletelim.
- Kekimizin üzerine yagili kağıt koyup zıt çevirelim. Sıcakken güzelce saralım. Kek biraz kırılıyor lakin üzerini pasta kreması ile kaplayacağımızdan gözükmeyecektir.
- Kekimizi ister 8 ister 10 modüle bölelim.
- Kekimizin üzerine pasta kremamızı güzelce yayalım.
- Muzu ortadan iki yahut üç nasıl istek ederseniz bölelim.
- Kekimizin kenarına koyalım ben az damla çikolatada serptim siz serpmeyebilirsiniz rulo yapıp üstünü krema ile kaplayıp kenarlarına dövülmüş fındık kesimlerinden yerleştirelim.
- Üzerine kremamızı sıkma torbasına koyarak hal verelim.
 Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır. 
						 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
     
    