 
	Poğaça Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı yoğurt
- 1 su bardağı ılık su
- 1 paket yas maya
- 2 adet yumurta beyazları içi için sarıları üzeri için kullanılacak
- 1 tatlı k tuz
- Aldığı kadar un
- Yumurta sarısı
- Çörek otu
- Susam
- Maydanoz
- Peynir
Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Sıvı yağ, yoğurt, yumurta akı, su kaba eklenip, düzgünce çırpılır. Sonra yumuşamış maya eklenip karıştırılır.
- Sonra elenerek un ve tuz eklenip kulak göğsü kıvamında hamur elde edilir.
- Üzeri kapatılarak en az 45 dk bekletilir mayalanma mühleti daha erken yada daha geç olabilir.
- Mayalanan hamurdan bezeler oluşturulur iç harç koyulup, istediğiniz hali verebilirsiniz.
- Şekil alan poğaçaları kesinlikle tepside mayalandırma yapmak gerekiyor buda en az 15 dk olmalı.
- Sonra evvelce ısıtılmış fırında 180 derece olmalı üzeri kızarana kadar pişirilir.
 Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır. 
						 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
     
     
									
								 
 
		 
 
		